Uncategorized

A KIA kiteszi az Optima PHEV-t 2016-ra, valamint az üzemanyag-cellás autókat és teherautókat 2020-ra

Nemcsak a hibrid innováció az új Niro Crossover-ben mint alternatív üzemanyagok más modellekben. Jövőre az új, csak dízelmotoros Optima-t növelik egy plug-in hibrid hozzáadása a felálláshoz.
Az Optima PHEV egy 2,0 literes négyhengeres benzinmotorot kever egy 50 kW-os elektromos motorral, valamint egy hatsebességű automatikus sebességváltóval. A töltésnek három órát kell igénybe vennie, valamint a PHEV csak 27 mérföldes elektromos változatosságot kínál, valamint körülbelül 119mpg-t.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Annak érdekében, hogy elkülönüljön a dízelmodelltől, a PHEV különféle fényszórókat, egy speciális rácsot kap, nyitó és záró szellőzőnyílásokkal, különböző elülső és hátsó lökhárítókkal, valamint plug-in jelvényekkel az első szárnyakon.
8

Az Auto Reveal Koreába ment, hogy mintavételre kóstolja a szalon prototípus verzióját, valamint a hajtómű hihetetlenül békés volt, ha teljes elektromos üzemmódban futott 50 mph sebességgel. A kormányzás jól súlyozott, azonban nem kínál nagy mennyiségű visszajelzést, valamint csakúgy, mint az új Optima Diesel. A kabin hatalmas lépés az elődétől a magas színvonalú és az elrendezés szempontjából.
A tulajdonosoknak képesnek kell lenniük arra, hogy 27 mérföldes tiszta elektromos változatosságot szerezzenek az Optima PHEV-től, valamint csakúgy, mint más plug-in hibridek, mint például a Mitsubishi Outlander PHEV, az Optima megtakaríthatja az akkumulátor változatosságát, vagy akár a 2,0 literes benzinmotorot is felhasználhatja Fizeti fel az akkumulátorokat mozgás közben. A GearleVer melletti kapcsoló különböző vezetési módokat biztosít, beleértve az akkumulátor mentését, valamint a díjfunkciókat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *