Uncategorized

A Kia Telluride SUV ötlet, amelyet a Detroit 2016-ban

mutatott be, amely megfelel a múlt héten egy pár teaser képnek, a KIA a 2016-os Detroit Autószalonon feltárta teljes méretű Telluride SUV-ját az Egyesült Államok piacán. Hamarosan meghozzák az amerikai jármű gyártásáról szóló döntést, azonban nem érkezik az Egyesült Királyságba.
• A legjobb 4×4 -es, valamint a SUV -k, amelyeket most vásárolhat
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A korábbi teaser -felvételeket a 2016 -os Consumer Electronics Show -nál nagyon kitették, az izmos új stílust mutatják, amely különbözik a lekerekített Kia Sorento -tól. A magas vállvonal, valamint a kiejtett kerékkerekek integrálódnak a Chrome felvázolásával, amely prémium törekvéseket mutat, míg a Bluff elülső vége a Volvo XC90 -ből származik.
13

Érdekes, hogy az ötlet öngyilkos ajtókat tartalmaz, amelyek megfelelnek a koreai cég GT négyajtós kupé-ötletének 2011-től. A belső kép (fent) néhány stílusjelzőt tartalmaz a késői KIA-kban, beleértve a Flight Switch stílusú gombokat a Irányítópult. A KIA meghatározza, hogy az ötlet bemutatja a „fejlett technológiák rengeteg” című filmjét, amely magában foglalja a „legmodernebb egészség és wellness” technológiát. Nem értjük, hogy a SUV hét helyet foglal el.
A Sorento kivételével a Mohave utolsó hatalmas KIA SUV -ja a Mohave volt. Azt pletykálják, hogy ez az ötlet előnézet a modell közvetlen pótlását, azonban ezt nem erősítették meg.
Nézze meg az összes 2016 -os Detroit Autószalon védelmét itt …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *