A kormány akár 107 millió fontot veszít, míg 755 000 autó nem adatlanul

A kormány évente 107 millió fontot veszít, mivel az autók és teherautók száma nem fizetett az autó jövedéki felelősségének (VED), jellemzően, általában a közúti adóra hivatkozva.
A Szállítási Minisztérium (DFT) kimondja, hogy az Egyesült Királyságban becslések szerint 755 000 engedély nélküli autó és teherautó található, míg a közúti adócsalások aránya a 2013. évi 0,6 % -ról a mai 1,8 % -ra emelkedett.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• A 2017 -es autók és teherautók adómódosításainak magyarázata
Az ilyen szintű kijátszás szintje megegyezik a potenciális veszteségekkel a kincstár számára, évente 107 millió font. A DFT hangsúlyozza, hogy ez a szám “felső becslés”, valamint azt állítja, hogy “némi elveszített jövedelem helyrehozható; Hasonlóképpen kiemeli a nem adóztatott autók 12 % -át annak ellenére, hogy egy Sorn alkalmazáson keresztül bejelentették az útról – a 2015 -ös egy százalékhoz képest.
A DFT azonban elismeri, hogy a nem adóztatott autók lendülete „az engedélyezési rendszer jelentős módosításainak következménye lehet, amelyek 2014 októberében helyezkedtek el”. Ez az időpont jelölte a papír adócsalád megszűnését, valamint a sofőrök módszerének véget ért, valamint a márkakereskedések, amelyek képesek a közúti adó átruházására az egyik tulajdonosról a másikra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *