A kormány egy év alatt rekordot tesz a Dartford Crossing Bírságokból

egy év alatt. A kormány sokkal több mint 92 millió fontot tett a Dartford Crossing Bírságból az elmúlt pénzügyi évben, szemben az előző évi 60 millió fontkal.
A hivatalos számlák azt mutatják, hogy a Temze folyó feletti átkelés teljes jövedelme 204,5 millió font volt a 2016/17 -es pénzügyi évre (a 2015/16 -os 168,4 millió GBP -ről), az összes jövedelem közel fele „végrehajtási” intézkedésből áll, vagy bírságok.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• Mindent, amit tudnod kell a Dartford Crossing Toll -ról
A jelentés tulajdonságai A DART -díjrendszeren keresztül bevezetett végrehajtási menedzsment eljárások fokozott alkalmazása és a kereszteződések számának növekedése az időszak során megnövekedett profitszerzésben részesül. A végrehajtási intézkedés 53 százalékot növelt.
A pénzbírságból származó összes nyereség még magasabb lett volna, de 42 millió font értékű értéket leírtak a „büntetési díjak miatt, amelyeket nem időben adtak ki, a szolgáltató cég hibáját és a járművezetők autóvezető adatait nem álltak rendelkezésre”.
A jelentés szerzői azt is kiemelik, hogy a híd teljes költsége és a Dartfordban a Temze feletti két alagút teljes költsége 2002 márciusáig teljes mértékben megtérült, ám az új dart -díj kezdeményezésének büntetései és útdíjai várhatóan 1,6 milliárd fontot fognak hozni egy 25 -nél. -Nye periódus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *