A kormány megkönnyíti az utcai partik

utcai partik bezárását, amelyek magukban foglalják a lakóutak bezárását. , mondván nekik, hogy az utcai partik jóváhagyásának folyamatát megkönnyítették.
A felek – hivatalosan „Play Streets” néven ismert kormányban ismertek – korábban hirdetni kellett, mielőtt jóváhagyhatnák őket, hogy a lakosok előrejelzzenek, hogy az utak bezáródjanak.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• Végezze el a személyes autótulajdonot, mondjuk a képviselők
De a DFT bejelentette, hogy a Play Street forgalmi szabályozási megrendelései (TRO -k) most már nem szükségesek, és most „megtalálta egy könnyebb utat” az utcai partik és a kapcsolódó út bezárásának engedélyezésére.
A „költséges” Tros helyett a tanácsok most „különleges esemény” megrendeléseket hozhatnak, azaz az utak ideiglenesen bezárhatók a „gyermekek játékához” anélkül, hogy hirdetnének.
A DFT szerint a Play Streets „nemcsak a gyermekek egészségére és boldogságára vonatkoznak, hanem a tartozás érzetét adják, és arra ösztönzik a többi lakosot, hogy összegyűljenek, nagyobb közösségi kohéziót hozzon létre”.
Vere bárónő útminiszter azt mondta: „Egy nemzedékkel ezelőtt gyakori volt, hogy a fiatalok az utcán játszanak, de ma ez ritka látvány lehet. Ez az oka annak, hogy ma örülök, hogy megkönnyítem azok számára, akik játszani akarnak utcákat, fellendítve a gyermekek, a családok és a közösségek egészségét és jólétét. ”
Gondolod, hogy az útját le kell zárni? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *