Uncategorized

A legrosszabb autógyártók, akiket több mint 61 000 autótulajdonos

mutatott ki sokkal jobb.
• A legjobb autógyártók 2015: lásd a teljes eredményeket
A Maker Rankings Rock alja a Chrysler volt, amely nem meglepő, mivel már nem árusít autókat az Egyesült Királyságban. Az úton vannak, amelyek többnyire öregedő minták, amelyeket a tulajdonosok rossz minőségű autóknak tekintnek.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A második és a utolsó helyen Suzuki volt, és úgy tűnik, hogy a márka alig tett annak érdekében, hogy tavaly a gépjárművezetők tulajdonosai kritikát kezeljék. Két helyen feljött a diagramban, de ezek egyike annak köszönhető, hogy a Chevrolet 2015-ben kiesett az asztalból. A Builty, a Care Tech és a Ride Minőség volt a fő Gripes autósok voltak a Suzuki modelljeikkel.
Közvetlenül Suzuki és Chrysler felett ülve, a 30. helyen, a Vauxhall. Ennek ellenére a Corsa és az Astra 2014-ben a harmadik és az ötödik legkelendőbb autónak minősült. A tulajdonosok azt mondták, hogy a vezetés könnyűsége, az ülés kényelme és az autós technika ebben az évben csökkentette a márkát-bizonyíték arra, hogy a nagy értékesítés nem jelzi az ügyfelek elégedettségét.
Ezt a Ford visszhangozta, amely kissé jobb 25. pozícióba került. A Fiesta és a Focusért felelős társaságot – a tavalyi új autóértékesítési táblázatok első és második részét – a tulajdonosok bírálták a rossz építési minőség miatt.
Eközben a Land Rover tulajdonosai megmutatták, hogy a prémium kép nem volt elegendő ahhoz, hogy boldoggá tegyék őket, mivel a társaságot a 29. helyen rangsorolták. A megbízhatóság fő kérdés volt, míg a működési költségeket szintén kritizálták. Ez utóbbi nem szokatlan a nagy, szomjas SUV -ket előállító vállalat számára, bár sok tulajdonos panaszkodott kifejezetten a meredek kiszolgálási költségek miatt.
Most lásd a 2015 -ös legjobb gyártók teljes listáját.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *