Uncategorized

A Lexus LS F Sport a 2017. évi New York -i Autószalonon

kitett, a Lexus ellenőrizte, hogy az új zászlóshajója, az LS szalon csípős, sportosabb verziói úton vannak, az új Lexus LS F Sport a 2017 -es új új újdonságon debütál. York Autószalon.
Az LS F Sport Designs – A kijelölést mind az LS 500, mind a hibrid LS 500H járművekre kínálják – garantálják, hogy biztosítsák a Lexus államok „a sok vonzó LS vezetési élményt”, valamint kihasználják az autóját. Az új GA-L platform, valamint a csípések sorozata azt jelentette, hogy a hatalmas Mercedes S-osztályú rivális élesebbé váljon, és sokkal agilálisabbá váljon a vezetéshez.
9

Mint a Lexus sorozat többi „F Sport” járművei, a két LS F sport nem kap sokkal több energiát – az LS 500 F Sport továbbra is használ egy 409 lóerős iker -turbófeltöltéssel ellátott 3,5 V6 -ot, valamint az LS 500 -at. A H F Sport 349 lóerős V6 hibridet fog használni. Ehelyett a járművek módosított felfüggesztést és alvázkezelési technológiát kapnak, stílusos stíluscsípéseket.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• A 2017. évi legjobb csúcskategóriás járművek
Ez magában foglalja a cég autódinamikájának integrált adminisztrációs alvázkezelő rendszerének legfrissebb verzióját, amely koordinálja az ABS-t, a tapadást és a stablily vezérlést, valamint a szervokormányt, valamint a négykerekű aktív kormányrendszert. Ezzel együtt a levegő felfüggesztési konfigurációját módosították az úton történő sportosabb érzés érdekében.
Az LS F sportjárművek sokkal agresszívebb és sportosabb megjelenést vágtak le, összehasonlítva plüss, alapvető verzióikkal, új ötvözött kerekekkel, valamint sokkal izmosabb karosszériával. Elülső részén új, sokkal intracattabb orsó stílusú rácsot kap, amely több mint 7000 felületből áll. Az alapvető LS rács 5000 -es.
Nagyobb oldalsó grillák csatlakoznak a hűtés fokozása érdekében, míg az F Sport szintén megkülönböztetett 20 hüvelykes könnyűfém kerekeket, F Sport jelvényt, valamint két új fehér és kék festék színválasztékát tartalmazza.
9

A kabinban a perforált kárpitokkal rendelkező sportosabb üléseket fedezik elő, míg a pontszámú alumínium díszítés a kabin körül pontozva van. Egy F Sport kormánykerékhez új alumínium pedálok, valamint perforált fogaskerék -választó csatlakozik, míg a műszerezés utánozza a „mozgó mérő” stílust, amelyet a megfoghatatlan LFA szuperautóban fedeztek fel.

A Lexus nem mutatja be pontosan, hogy az LS F sporttervek sokkal sokkal többet fognak fizetni az alapvető társaikhoz képest, azonban sokkal több információt kaphatunk, ha a járműveket hivatalosan a Fémben teszik ki a New York -i Autószalonon a hét későbbi szakaszában.
Előre nézel az új Lexus LS leszállásra ebben az évben? Értsük meg a megjegyzésekben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *