A lovak nyalogatták az autóm festékét! Az állatok, amelyek a járműbiztosítók számára évente 1 millió fontot fizetnek

éhes lovak, őrült szarvasmarháknak és merész kacsáknak, a Saga szerint az elmúlt évben több mint 1 millió fontot fizetnek a biztosítási fedezeti piacnak. Az 50-es évek feletti szakértői biztosító kijelentette, hogy 2014-ben több mint 500 állathoz kapcsolódó helyzetben volt, néhány esemény pedig bizarrabb, mint mások.
Az egyik ügyfél parkolt a devoni Dartmoor Nemzeti Parkban, mielőtt túrázott. Amikor visszatért, rájött, hogy 12 ló vett egy sugárzást a járműjébe, és nyalogatta a festéket – az azt követő javítási munkaköltség 1200 font.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• A mókusok megették a toyotámat!
Egy másik helyzet az volt, hogy egy díjnyertes szarvasmarha-show-nál tehén a szabadságra fordult. Elbocsátotta a közzétételt, amelyhez csatlakoztatta, húzta a járműparkkal, és 800 font értékű károkat okozott. Egy alacsony repüléssel rendelkező kacsa indított egy autósot, hogy egy kőhídba kerüljön-1500 fontnál telepedett le-, míg a motorháztető alatti macska megrongálta a motort, és a biztosító 4000 fontot visszaállította.
Az egyik sofőr elhagyta az országos vezetését, miután becsapta a fékeket, hogy megakadályozza a szarvasokat, csak hogy egy újabb szarvasba csapjon be, és egy 2000 font összegű számlát kapjon. Roger Ramsden, a Saga Services vezérigazgatója kommentálta: „Úgy tűnik, hogy szinte bármi közúti kirándulást küldhet a zavarba, valamint az 50 évesnél idősebbeknek, ha a vezetőülésben vannak.
• VW kibocsátási botrány: Bármit is igényel, hogy tudjon
“Megértjük, hogy egyes dolgok kimaradnak ügyfeleink ellenőrzésén, és nem tudják előre jelezni, hogy mikor foglalkozhatnak alacsony repülő kacsákkal vagy vadon élő szarvasokkal, amelyek az út túloldalán dartsolnak.”
A járművét megsérült -e valaha a Rogue Wildlife? Mondjon el mindent róla az alábbi megjegyzés szakaszban …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *