A Mahindra E2O Electric City járművet az Egyesült Királyság értékesítéséből

húzták. A Mahindra E2O Electric Microcar -t mindössze 13 hónappal az Egyesült Királyságban vonták vissza az Egyesült Királyságban, a jelentések szerint. A G-Wiz utódja állítólag elmarad az értékesítési céloktól, ami Mahindra & Mahindra döntését eredményezi az itt folytatott kereskedelem megszüntetéséről.
A Reuters Report egy hivatalos levelet idéz, amelyet egy vevőnek küldtek, amelyben a Mahindra szóvivője szerint az E2O értékesítése “tarthatatlan szinten van számunkra a szükséges beruházás megőrzéséhez”. A Brexit szerinti kereskedési körülményt szintén a határozat okaként tárgyalják, amely szerint a járművet minden függőben lévő megrendelés törölte.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• A valaha eladott legrosszabb autók
10

A jelentés szintén azt sugallja, hogy a Mahindra bármilyen példát vásárol az E2O -ról, amelyet az ügyfeleknek a teljes vételáron keresztül szállítottak. Az indiai autógyártó nem adta ki az értékesítési adatokat, amelyek szintén a Ssangyong tulajdonában vannak.
Az EV-t, amely 15 995 fontig, valamint 18 másodperc alatt 0-50 mph-ig terjedhet, a Reva G-Wiz közvetlen helyettesítésére került sor. A legfontosabb modellek fűtött ülésekkel, SAT-Nav-nal és két légzsákkal érkeztek, ám a teljes méretű elektromos szuperminikből nem volt messze, mint a Renault Zoe.
Sajnálja, hogy látja a Mahindra E2O -t? Értsük meg a megjegyzésekben …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *