Uncategorized

A Maserati 450 lóerős 911 -es rivális

Maserati egy kemény sport autót tervez, amely új izgalmat fog beilleszteni a márkába a Porsche 911 versengésével.
A középmotoros, hátsókerék-meghajtású kétüléses kétüléses Gransportnak nevezhetők, és az Alfa Romeo 4C-n alapulnak. De amint az exkluzív képeink azt mutatják, ez nagyobb lesz-és a Ferrari által kifejlesztett vadonatúj V6 motorral is sokkal erősebb lesz.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Nagyteljesítményű HALO modellként elhelyezve ez lesz a leginkább a járművezető-központú autó egy sokkal szélesebb Maserati tartományban. A riválisok magukban foglalják a Porsche 991 911 sorozatának közelgő GT3 és turbó verzióit, valamint a felülvizsgált Audi R8 -ot. Az ár körülbelül 90 000 font várható.
A Gransport a Maserati felállásában minden autóval eltűnik, és ez szintén sokkal kevesebbet fog súlyozni. Jelenleg a leggyorsabb Maserati a Granturismo MC Stradale, 442 lóerős 4,7 literes V8-mal. Ugyanakkor meglehetősen nehéz, 1,770 kg-os kerbsúlyú, és az elülső motoros elrendezés azt jelzi, hogy ez nagyon nagy turné.
Az új Sports Automobile a 4C szénszálas alvázának módosított verzióját fogja használni, amelynek célkeretje körülbelül 1200 kg. Hosszabb tengelytávú lesz, mint az Alfa és a szélesebb pálya – mindkettőnek szükség van az új V6 benzin öltöztetésére.
A Ferrarit ennek a motornak a fejlesztéséért vádolták, amely szintén szerepel az új Quattrororte-ban, egy kisebb BMW 5-es sorozatú szalonban és a Kubang SUV-ban.
A Gransport számára a V6 iker turbókkal rendelkezik, és a jelenlegi 4,7 literes V8-at a Granturismo MC Stradale-ban, amelynek 450 lóerővel meghaladja a jelenlegi 4,7 literes V8-at. Adjon hozzá egy új, hétfokozatú iker tengelykapcsoló-sebességváltót-a Ferrari 458 Italia-ban kifejlesztett-, és a hasonló méretű Gransportnak négy másodperc alatt 0-60 mph-ra kell sprintnie, és a legnagyobb sebességet 190 mph-ra kell elérni.
Könnyű szén -dioxid -alvázának és a kompozit anyagokat is felhasználó testnek köszönhetően a Gransportnak nagyon agilisnak kell lennie.
Amint a képeink azt mutatják, az újonc várhatóan összekeveri a standard Maserati stílusú jelzéseket-egy elülső rácsot és keskeny fényszórókat-rövid elülső és hátsó túlnyúlással, és egy nagyon középmotoros alakú.

A Gransport valószínűleg 2015 -ben kerül forgalomba. A közelgő új Maserati azonban a Kubang SUV, amelynek feladata az értékesítés drasztikusan fellendülése, különösen az Egyesült Államokban és Kínában. Sok szempontból a Gransport jövője a sikerén alapul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *