Uncategorized

A McLaren bemutatja a versenyautó által befolyásolt MSO X

McLaren-t, vagyis különösen a McLaren Special Operations (MSO) rendszert, amelyben 10 egyedi, MSO X kialakítású, a Woking gyártó elsődleges gyártója által megrendelt új terveket készített. márkakereskedések a kaliforniai Newport Beach -ben.
A 10 MSO X minták mindegyikét a McLaren 570S GT4 versenyzőjármű befolyásolta, ám mindegyiket testreszabották az úthasználathoz. A GT4-Spec hátsó szárny hozzáadásával 100 kg kiegészítő erőt biztosítva, az alapvető 570-es évek 204 mph-os legnagyobb sebessége nem érhető el az MSO X autók által, azonban a 3,8 literes iker-turbó V8 motor továbbra is 562 lóerővel szolgál. A titán kipufogórendszert, valamint a ragacsos Pirelli P Zero Corsa gumiabroncsokat szintén felszerelték a 10 MSO X McLarens-hez, valamint egy versenyből származó motorháztetővel, valamint a tetőcseppbe.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• A legfinomabb teljesítményű járművek eladó
A Racecraft továbbfejlesztései között szerepelnek a hagyományos McLaren F1 GTR versenyautók által befolyásolt máj, amely az 1990-es évek közepén uralta a sportkocsi-versenyt. Az MSO X 10. számú száma például hasonló fekete és szürke festéktervet használ, mint a Kokusai Kaihatsu Racing F1 GTR, amely általános sikert vett az 1995 -ös Le Mans 24 órájában.
21

A belső tér nem az, amit jól felszerelt vagy kényelmes telefonálna, az MSO X verseny jellege miatt. Egy hatpontos versenyhám helyettesíti az 570-es években a tehetetlenségi tekercset, valamint a szénszálas díszítést a kabin körül pontozják. A középkonzol, valamint a tabletta stílusú információs képernyő továbbra is felszerelt, mint a digitális műszercsoport.
Sajnos az egyszerű halandók nem fognak megvásárolni a McLaren MSO X -et, mivel a brit Marque mind a 10 példát a Newport Beach -i márkakereskedéssel kínálta. Az MSO mindazonáltal örömmel hallgatja a leendő ügyfeleket, akik az igényeikhez szabott testreszabott McLaren előállításáról gondolkodnak, mindaddig, amíg rendelkeznek a szükséges készpénzükkel.
Pontosan mennyire nagyszerű a McLaren 570 -es évek? Áttekintésünk mérlegeli erősségeit és gyengeségeit …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *