Uncategorized

A Mercedes CLA kémkedett

A Mercedes CLA kialakul, és elkaptuk az A-osztályú szalon tesztelést.

Ezek a képek azt mutatják, hogy a CLA, amely egy négyüléses szalon, amely általában a CLS zsugorodott változata, megőrzi a CSC koncepció fő tervezési útmutatásait, amelyeket az áprilisi pekingi autókiállításon mutattak be.

Egy jól látható a show autó elsöprő lámpái és rácsja, amely várhatóan ugyanazt a Chrome Dot-mátrix mintát kínálja, mint a Mercedes A-osztály. Van még egy erősen álcázott lökhárító is
Agresszív formatervezés, mint koncepció.

A profil a pekingi autó merész, lefelé mutató derékvonalát is tartalmazza, és bár az ajtófogantyúk sokkal praktikusabbak, a kiállítási autó feketét kinyomtatott B-oszlopai, amelyek sportosabb kupé megjelenést adnak az autónak. Noha ezek a képek csak a panorámás üveg tetőfedő szélét mutatják, a használt autóval, könnyű észrevenni az integrált bootlid spoilert, valamint a faragott hátsó lökhárítót. A 21 hüvelykes ötvözet természetesen funkcionális okokból adagolódik.

A CLA egy merész kabin kialakítással rendelkezik, amely magában foglalja az integrált iPad és a Mercedes „mindig” felhő technológiáját, háttérvilágítású légventeket és egy faragott hátsó középső konzolot, ami STRICKT négyülésessé teszi. A panorámás tetőfedés hátulra terjed ki, lehetővé téve a fényt a hátsó utasok felett.

A motorháztető alatt egy 211 lóerős 2,0 literes turbófeltöltős benzin négyhengeres, közvetlen befecskendezéssel, hét sebességes kettős tengelykapcsolóval és négykerék-meghajtással. A CLA értékesítésekor számos dízel- és benzinmotorot fognak használni, beleértve az 1,6 literes és 1,8 literes turbófeltöltéssel ellátott négyhengeres benzint és 1,8 literes dízelmotorokat.

A Mercedes CLA várhatóan 2014 -ben érkezik, ára 25 000 font.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *