Uncategorized

A Mercedes X-osztály új ötletes kiegészítőkkel

táborozik a Mercedes azzal, hogy bebizonyítja, hogy új X-osztályú sokoldalú, valamint a német marque bemutatja új kisteherautóját a lakókocsiban. Írja be a Caravan, Motor, Touristik (CMT) show -t a jövő héten Stuttgartban.
A lakókocsi-szakemberek, a Tischer segítségével az X-osztály most egy leszerelhető kabinot sportolhat, amely a csomagolóhelybe szerelhető, és meghosszabbíthatja a teherautó tetejét. A tető feletti alkó 1,5 méter széles hálószobás, míg az elsődleges rekesz két méter magas szobával büszkélkedhet. Három ülés van benne, amelyet második ágyakká is konvertálhatunk.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• A legfinomabb kisteherautók 2018
Noha a kabin belső teréről nincs semmilyen kép, az integrált fürdőszoba a kabin része, egy összecsukható mosodai medencével, valamint a forgó WC -egységgel. A kettő elhelyezésével elegendő hely van a zuhanyozáshoz, valamint egy egyszerű három égő kályha alkotja a konyhát.
6

Az X-osztályú lakóautó modul mellett egy második X-osztályú kempingötletet mutatunk be, amelyet a Vanessa Mobilcamping hoz létre.
Ez egy nehéz, teljesen felszerelt konyha. A kihúzható modul teljes főzési és mosási lehetőségeket kínál, beleértve a mosogatót, a Coolbox-ot, az evőeszközök fiókját, valamint az edényeket, valamint az összes fontos égő mellett. Súlya egy izmos 250 kg-os súlyt, valamint egy jachtfájdalommal befolyásolt tonna borítóval.
Hasznos kemping eszközként sztrájkol-e az X-osztály? Mondja el nekünk gondolatait az alábbi megjegyzésekben!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *