A Mercedes-Benz bemutatja az új, korlátozott kiadású Premium Sprinter

új, a Mercedes bevezetett egy korlátozott kiadású, prémium-specifikus verzióját Sprinter furgonjáról. Megérkezik a Mercedes Big Van Range tetejére, a Sprinter közepes méretű testvére, a Mercedes Vito, valamint a kisebb Mercedes Citan felett.
Kizárólag a lakossági ügyfelek számára a márka megígéri, hogy az új prémium sprinter kiegészítő funkciói növelik a „kényelmet, funkcionalitást és megjelenést”.
Van egy olyan extra funkció, amely mindegyike alapvető fontosságú, beleértve egy Becker Map Pilot SAT-NAV-t, amely teljesen integrálódik az Automobile Electronics Systembe, egy Audio 15 színes képernyő infotainment egységbe, valamint egy króm ütköző hűtőrácsba.
A prémium sprinter szintén alapkivitelben lesz a szélszél, amely segíti az autót erős, szélsőséges szélben. Ez egy adaptív ESP -dinamikus kezelési rendszert szállít, amely integrálja az autó terheléséről, az automatikus fékbeavatkozásokról, valamint a mentési segédeszközöket, amelyek a sürgősségi szolgáltatásokat kritikus információkkal szolgáltatják a baleset helyszínén.
Ezt a Különleges kiadást a 2-sorozatú (3,5T GVW) panel kialakításhoz kínálják az összes motorban, havonta 379 GBP-től (több mint 48 hónap, csak szolgáltató személyek számára). Ingyenes Mobilovan 30 éves ingyenes közúti segítség van az Egyesült Királyságban és Európában, valamint hároméves korlátlan futásteljesítmény-garancia. A járművezetők szintén hozzáadhatnak egy szolgáltatási tervet havonta 10 GBP -től, két év alatti két szolgáltatás alapján.
Mit hiszel a Mercedes-Benz Sprinter furgon prémium kiadásában? Értsük meg az alábbi megjegyzésekben …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *