Uncategorized

A New Dacia Sandero 9 ezer font £ árcímkét

kapja meg az új Dacia Sandero számára – és a ferdehátúnak sikerült megtartania a földjét, mivel az Egyesült Királyság sok költséghatékony új autója. Az árak mindössze 8 995 GBP -tól kezdődnek az alapvető modellnél, és 13 395 fontra emelkednek a zászlóshajó stepway presztízs változatához.
A negyedik generációs Sandero előrendelhető az Egyesült Királyságban, mindössze 99 GBP betéttel. Az első szállítás várhatóan a jövő év áprilisában érkezik meg, és amikor az első példák elérik az Egyesült Királyságot, három év teljesen ingyenes szervizeléssel rendelkeznek.

A legjobb Hatchbacks a 2022 -es vásárláshoz

A belépő szintű Sandero Essential standard berendezések tartalmazzák az automatikus LED fényszórókat, a 15 hüvelykes acélkerekeket, az első elektromos ablakokat és a telefonos dokkolóállomást egy dedikált okostelefon-alkalmazással, amely egy integrált infotainment rendszer helyett.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A Dacia középkategóriás alapvető modellje 8 995 GBP-től kezdődik, és hozzáadja a műanyag kerék borítókat, a testszínű lökhárítókat és a távoli központi reteszelést. Belül a vásárlók beállítható kormányoszlopot, kézi légkondicionálást, USB-portot és egy DAB rádiót kapnak, amelynek Bluetooth-összeköttetése van.
A Sandero Comfort 11 995 £ -tól kezdődik. Az alapvető változat frissítései között szerepel a 15 hüvelykes könnyűfém kerekek, a testszínű, elektromosan állítható szárnytükrök, a kulcs nélküli belépés, a parkolóérzékelők, a fordított videokamera és egy nyolc hüvelykes infotainment rendszer integrált SAT-NAV-val.
A hagyományos Sandero-hegység mellett a Dacia bemutatta a SUV-ihlette lépcsőfutó modell új verzióját is. Ezzel a vastag test burkolat, a 16 hüvelykes könnyűfém kerekek, a tetőfedő rendszerrúd és az elülső és a hátsó lökhárítókba épített fémpapírok vannak. A lépcsőfutó 41 mm -rel magasabbra halad, mint a szokásos ferdehátú.
38

Az árak 11 895 GBP-től kezdődnek a belépő szintű lépcsőn alapvető fontosságúak. Az új ötvözetek és a karosszéria kivételével ugyanolyan felszereléssel rendelkezik, mint az ekvivalens Sandero. Az árak 13 495 fontra emelkednek a lépcsőzet kényelme érdekében, amely hozzáadja a bőr kormánykerékét és a moduláris tetőfedő rendszerrudakat, amelyeket tetőfedő rendszerréteggé lehet átalakítani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *