A New Morgan Aero 8 meghajol Genfben

Ez egy különleges esemény, amikor a brit sportautók és a teherautók gyártója Morgan új modellt tesz ki, és itt debütált a 2015-ös Genfi Autószalonon, az Aero 8 ötödik generációs Aero 8 Hatalmas splash-et készített, örömmel rajongói a nagy, vékony két ülés rajongói számára.
A legelső pillantásra az új autók és teherautók hihetetlenül közel néznek ki a régi Aero 8-hoz, izmos, alacsony süllyesztési profiljával, amely szándékosan visszatér a harmincas évekre. A szüreti stílusjelzések az elején folytatódnak, hasonló stílusban, mint korábban, azonban a hátsó alakját kissé módosították az új hátsó lámpás lencsékkel.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Morgan gyorsan rámutat arra, hogy ez nem csak egy arcmaszk, bár a vadonatúj, kézzel készített, ragasztott és szegecselt alumínium testet külön megemlíti, az egyedi hátsó csuklós kagylócsizma mellett, amely elrejtőzik Az új Mohair motorháztető. Az Aero 8-at szintén kivehető kemény tetejű, valamint Morgan a szélzaj csökkentésével, valamint a nagysebességű hajózáshoz, mint mindkét lehetőségnél, a csökkentett szélzaj, valamint a mindkét lehetőségnél kijelenti.
12

Belül a hagyományos valódi fa, valamint a bőr burkolat megmarad, biztosítva a kézzel épített érzetet és a karaktert, amelyet számos Morgan szerelmese vágyakozik. A brit cég azonban kijelenti, hogy a Trim, valamint a kárpitok fokozatot tettek a minőségben, amelyet a kortárs tech, például a Cruise Managemen, valamint az új érintőképernyős médiarendszer segített.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *