A Nissan Micra 2013

Nissan sokkal férfias megjelenéssel, új infotainment innovációval, valamint továbbfejlesztett belsővel frissítette a Micra -t.
Az elülső rész módosítása meglehetősen kiterjedt, mivel a Micra új rácsot, motorháztetőt, szárnyakat, fényszórókat és lökhárítót fogad el, hogy kevésbé hibás szemű megjelenést készítsen, amely sokkal jobban illeszkedik a Nissan többi tartományához.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A hátulján lévő frissítések kevésbé kiemelkedőek, azonban a Nissan finoman módosította a lökhárítót, és felszerelt egy sor LED-es hátsó lámpát. Ráadásul a vásárlók most kiválaszthatják a kerekkészlet színét, valamint az ajtó tükröket.
Választhat új festékszíneket is – beleértve a Pacific Blue -t a fotóinkon -, valamint a friss ötvözet -kerék mintákat.
Belül a középső konzolot újracsomagolták, és most már elegáns fényes fekete színben készítik el, míg az összes terv most 12 V -os aljzatral van felszerelve, hogy az elektronikus eszközöket töltsék be a mozgásban.
A legfrissebb Nissanconnect infotainment rendszert most kínálják, valamint egy olyan képernyőt kínálnak, amely öt hüvelyk és 5,8 hüvelyk közötti méretű. Megállapította a Google küldés-to-car technológiáját is, amely lehetővé teszi az autósok számára, hogy megtervezzék az utat a házban, és útmutatást küldjenek az autóhoz.
A motor felépítésében vagy az alvázban nem volt semmiféle módosítás, tehát pontosan ugyanaz a lehetőség, mint egy 1,2 literes benzinmotor, 79 lóerővel vagy egy feltöltött 1,2 literes motorral, 97 lóerővel. Ez utóbbi lenyűgözően alacsony 95 g/km -es CO2 -kibocsátást deklarál, üzemanyag -gazdasági helyzete 68,9mpg. Az alapvető 1,2 liter 57,0mpg, valamint 115 g/km száma van.
Az arcmaszkált Micra itt szeptemberben kerül forgalomba, valamint bár az árképzés még nem derült ki, azt mondták nekünk, hogy rendkívül bit várjon a változások módszerében.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *