Uncategorized

A Nissan X-Trail SUV új hatékonyabb motorokat szerez

A Nissan új új motorokat, valamint egy teljesen új, kettős tengelykapcsoló-sebességváltót fedezett fel az X-Trail Crossover számára. A vásárlóknak lehetősége van egy 1,7 literes négyhengeres dízel- vagy 1,3 literes négyhengeres benzinre, amelyek mindegyikét a Renault-Nissan Alliance sorozatban már alkalmazták-a Nissan Qashqai-ban is Renault Kadjar SUVS.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Az X-Trail új, 1,7 literes dízelmotorja 148 lóerő és 340 nm nyomatékot hoz létre. Cseréli a SUV régi 1,6 literes négyhengeres dízelolaját, amely ugyanolyan gyakori az elsőkerék-meghajtással, valamint a hatsebességes kézikönyv sebességváltóval. A Nissan 41,5mpg gazdasági környezeti adatot deklarál, valamint a CO2 137–143 g/km kibocsátási pontszámait.
• A legfinomabb kis SUV -k, valamint a Crossovers, amelyet 2019 -ben vásárolni kell
A vásárlók szintén meghatározhatják az új dízelmotort négykerék-meghajtással. Ez a választás azonban káros hatással van az erőátviteli gazdasági helyzetére, valamint a kibocsátási adatokra, amelyek 39,8mpg -ig, valamint a CO2 151–154 g/km -re.
A Nissan új, 1,3 literes benzinét csak a DCT sebességváltóval kínálják elsőkerék-meghajtású formátumban. A teljesítményszámok hasonlóak az 1,6 literes benzinhez, amelyet helyettesít, 158 lóerővel 161 lóerő helyett, valamint 270 nm-rel 240 nm nyomaték helyett. A Nissan szintén kijelenti, hogy a CO2 javított hatékonysági adatait a régi motor 162 g/km CO2 -jéhez képest jobb hatékonysági adatok deklarálják.
Az 1,3 literes négy hengeres benzin árai 26 590 GBP-től kezdődnek. Az elsőkerék-meghajtású 1,7 literes dízelolaj 25 795 fontról kezdődik, míg a négykerék-meghajtású verzió további 3200 fontot ad. Mindkét motor az Euro6D-TEMP kompatibilis, azaz az üzleti autók és a teherautók tulajdonosai megakadályozzák a további négy százalékos pótdíjat a kötelező kedvezményes (BIK) adóhoz képest.
Most ellenőrizze a Nissan X-Trail értékelését. Értsük meg gondolatait az alábbi megjegyzés szakaszban …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *