Uncategorized

A parkolás finanszírozását el lehetett volna törölni

A jármű parkolási szankcióinak minimális díjat határozhat meg az Egyesült Királyságban, hogy a helyi hatóságok csökkentsék a jármű parkolási bírságának csökkentését a kisebb jogsértések miatt.
A Carry Minisztérium (DFT) fontolóra veszi a jogi lehetőségeket a változtatások elvégzéséhez, miután a tanácsok a jármű parkolását „készpénz tehénként” használják.
A DFT arra is törekszik, hogy öt perces „türelmi időket” készítsen – amelyet egyes tanácsok már önként működnek – törvényes követelmény.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A helyi hatóságoknak a jármű parkolási számláit is közzéteszik az átláthatóság javítása érdekében.
A bejelentések képezik a House of House of House -jelentés hivatalos válaszát, amelyet a Carry Select Bizottság tavaly közzétett.
• Volvo önparkoló rendszer
A jelentés úgy találta, hogy „mélyen gyökerező felfogás, hogy a helyi hatóságok a jármű parkolásának végrehajtását készpénz tehénnek tekintik”.
Megkérdőjelezte azt is, hogy a jármű parkolási bírságának egyenlőtlensége a súlyos bűncselekmények, például a gyorshajtás bírságával összehasonlítva.
A tanácsok rekord nyereséget gyűjtöttek a jármű parkolási költségeiből és a bírságokból a 2012/13 -ban, de decemberben Patrick McLoughlin titkár a jelenlegi parlament fennmaradó részére megfagyott a jármű parkolási büntetőjogi vádjával.
Az agresszív jármű -parkolási politikákról is nyilvános konzultációt indítottak – február véget ért – szintén elindultak. Ez magában foglalta azt a gondolatot, hogy a CCTV kamerautóikat megsemmisítsék a jármű parkolásának végrehajtására.
Louise Ellman, a Carry Select Bizottság elnöke üdvözölte a kormány cselekedeteit. Azt mondta: “Van egy olyan érzés, hogy az embereket nem bánnak nagyon tisztességesen, és erről szól a jelentés.
“A tanácsoknak nagyon sok mérlegelési jogkörrel rendelkeznek, és így van, mivel ez egy helyi szolgáltatás, de az ésszerű.
“A tanácsoknak sokkal világosabbnak kell lenniük abban, hogy mit csinálnak a pénzükkel, és milyen pénzt keresnek.”
Stephen Glaister professzor, a RAC Alapítvány igazgatója elmondta, hogy szükség van arra, hogy tükrözzék azt a tényt, hogy a jármű parkolási bűncselekményei inkább téves, mint bírságok.
Hozzátette: “Szükségünk van némi arányosságra és átláthatóságra. A koalíció majdnem négy évvel ezelőtt megígérte, hogy véget vet az autósnak folytatott háborúnak.
“Még nem ért véget, de talán ezek a legújabb javaslatok egy lépéssel közelebb kerülnek a győzelemhez.”
• Új fellebbezési szolgáltatás a magángépjármű-parkok számára

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *