Uncategorized

A Peugeot 308 GT Hot Hatch 2014 -ben esedékes

A Peugeot bennfentesek kitettek az Auto -nak, kiderül, hogy a meleg Peugeot 308 GT, valamint az SW Estate 2014 végére csatlakozik a fajtához.
A 2015-ben esedékes, még melegebb „R” verzió módszerének előkészítésére tervezték, a 308 GT nagy teljesítményű benzin- és dízelmotorokkal is működik, így a Skoda Octavia VRS-nek való eltávolító riválisnak kell lennie, valamint a leggyorsabb verzióinak, valamint a leggyorsabb verzióinak. Seat Leon Sport Tourer.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A 308 GT benzin verziója valószínűleg felhasználja a 208 GTI 1,6 literes turbó motorját-amely 197 lóerő és 275 nm-, valamint a 308-at 0-62 mph-ig kell eljuttatnia kb. 7,5 másodperc alatt. A dízel az új, 2,0 literes Bluehdi motor hangolt változatává válik, körülbelül 185 lóerővel, valamint 400 nm nyomatékkal.
Gaetan Demoulin, a termékkommunikációs igazgató azt mondta az Auto Express -nek: „A GT Párizsban lesz kitéve”, és ellenőrizte, hogy „testreszabott stílusú, iker kipufogógáz mindkét oldalon, valamint egyedi belső terekkel is rendelkezik, és ingatlanként is felajánlható. –
Az ilyen típusú figurák a GT-t egyenlővé teszik a versenytársakkal, mint például a Kia Pro Cee’d GT-amely szintén egy 1,6 literes turbót használ-, valamint körülbelül 20 495 fontba kerül, ám számíthat arra, hogy a Peugeot egy kicsit többet fizet. Amikor eladásra kerül ezen a télen.
Ennek ellenére még mindig alá kell vágnia a teljes vérű forró nyílásokat, mint például a Volkswagen Golf GTI, valamint a Ford Focus ST-, valamint hagyjon helyet egy extrém „R” tervezéshez 2015-ben. A Frankfurtban bemutatva – valamint a pontosan ugyanaz a különleges munkahelyi csapat, amely elszámoltatható a ragyogó RCZ R -hez.
Lehet, hogy pontosan ugyanazt a motort használja, mint a kupé (az 1,6 literes turbó 270 lóerős), ugyanakkor valószínűleg komoly mechanikai módosításokat kap, hogy az energia lendületével járjon. A felülvizsgált felfüggesztés, a kapcsolható ESP, mind a nagy teherbírású fékek valószínűleg megjelennek, csakúgy, mint a ragacsosabb gumiabroncsok, a nagyobb kerekek, valamint a koncentráltabb belső terek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *