Uncategorized

A Pininfarina által kifejlesztett New Karma GT kiderült a Shanghai

Karma Automotive-ban, amely összeállt a Pininfarina olasz design házával az idei sanghaji autós show-hoz, felszabadítva három új modellt, amelyek megtekintik a márkák rövid, közép- és hosszú távú ambícióit. A pár show-állványa alacsony slugó kétajtós kupé, egy következő generációs karma revero szalon és a Karma SC1 Vision nevű koncepciója.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A Pininfarina által kifejlesztett Karma GT előnézeti a Karma középtávú céljait. Alapvetően ez a Karma Revero szalon átdolgozott változata, amelyet az olasz stílusú, a Pininfarina által készített friss stílusú.
• A legjobb elektromos autók 2019 -ben megvásárolhatók
A külseje drasztikus kialakítású átgondoláson ment keresztül egy sokkal agresszívebb első lökhárítóval, újracsatlakozó LED -es fényszórókkal, csípős derékvonalakkal, két kevesebb ajtóval és egy átalakított hátsó végén.
27

Belül a GT kap egy frissített, háromirányú kormánykeréket, és újból megsemmisítve, foltos kárpitozva, fehér bőrből és bordó csövekben készítve. A műszerfal majdnem megegyezik a Revero szalonnal, megosztva ugyanazt a középre szerelt infotainment képernyőt és a digitális műszert.
Nem jelentettek be hivatalos részleteket a GT hajtásláncáról, de mivel a koncepció a Karma Revero-n alapul, arra számítunk, hogy ugyanazt a pár hátsó elektromos motorral táplálja, amelyet egy benzintartomány-kibővítő táplál. A Revero -ban ez a rendszer 398 lóerő és 1330 nm nyomatékot eredményez, lehetővé téve a teljes maximális tartományt 300 mérföld.
A Karma rövid távú ambícióit a Revero szalon frissített változata megtekintette Sanghajig. A frissített modell a belső és külső testreszabási lehetőségek szélesebb körét, valamint a jobb teljesítményt igényli, egy új, BMW-eredetű turbófeltöltős háromhengeres benzinmotor jóvoltából.
27

A kaliforniai székhelyű cég standját az új Karma SC1 Vision Concept készítette. Ez az all-elektromos Roadster prototípus előnézete a Karma hosszú távú céljait, pillanatképet kínál a jövőbeli tervezési nyelvéről és az esetleges áthelyezésről a távolság-kibővítő hajtóművektől. A koncepció kiemelkedő funkciója a következő generációs infotainment rendszer, amely támogatja az 5G kapcsolatot.
A Karma márka már elismerte magát az Egyesült Államok piacán, azzal a tervvel, hogy a következő évben Európába és a Közel -Keletre terjeszkednek. Ezt követően a cég 2021 -ig kilép a kínai piacra.
A Karma Automotive vezérigazgatója, Dr. Lance Zhou kommentálta: „Ez az első nagy autó jelenléte Karma számára Kínában, és jelentős pillanatot jelent azáltal, hogy új korszakba kerül a vállalat számára. A Karma készen áll arra, hogy merész lépésekkel előrehaladjon, ezt a fejezetet új hajnalunknak hívjuk. ”

Mit gondolsz a Karma és a Pininfarina új GT autójáról? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *