A plug-in autó támogatás 2018. márciusáig

meghosszabbodott. Az Egyesült Királyság plug-in autó támogatása 2018. március végéig meghosszabbodik, és most először is tartalmazza a hidrogén autót. A kormány egy 400 millió font összegű csomaggal támogatja a rendszert, amely várhatóan meghaladja az ultra alacsony kibocsátási járművek összegét a brit utakon.
2016. március 1 -jétől kezdve a támogatást két különálló árra osztják, szemben a jelenlegi 5000 GBP hozzájárulással. Az 1. kategóriába sorolt ​​járműveknek nulla kibocsátási tartománynak kell rendelkezniük 70 mérföldön túl, és 4500 font összegű támogatásra jogosultak. Ez magában foglalja nem csak az elektromos, hanem a hidrogén autókat is.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• A legjobb alacsony kibocsátások zöld autók, amelyeket most vásárolhat
A 2. és a 3. kategóriába tartozó járművek azok, amelyek nulla kibocsátási tartománya kevesebb, mint 70 mérföld (például plug-in hibrid), és 2500 fontot kapnak-felét annak, amire jogosultak.
A 2. és 3. kategóriába tartozó járművek azonban nem lesznek jogosultak a 60 000 font feletti listaárral, míg az 1. kategóriába tartozó járművek 60 000 font feletti listaárral rendelkeznek.
A kormány szerint ez arra törekszik, hogy ösztönözze a nulla kibocsátású járművek elfogadását, és maximalizálja a mindennapi autósok számát, akik kihasználhatják a rendszert. Várható, hogy az elkövetkező években több mint 100 000 ember részesüljön a támogatásból.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *