A PSA Peugeot Citroen felfedi a valós üzemanyag-fogyasztást 30 autó

számára, a PSA Peugeot Citroen a valós üzemanyag-fogyasztási adatokat mutatta be 30 autójának, a Citroen, a Peugeot és a DS modellek mellett, amelyek átlagosan 22 mpg-nál kevésbé hatékonyak, mint az igényelt adatok javasoljon.
A csoport kiadta a Real World Economy számadatait a legkeresettebb modellek, például a Peugeot 308, a Citroen C4 Picasso és a DS 3 számára. Az ellenőrzött 14 különféle Peugeot -modellnek a valós üzemanyag -fogyasztásának átlagos világ üzemanyag -fogyasztása az állításból 22,34 mpg -rel volt kikapcsolva. Figurák – olyan autókkal, mint a 308 1,6 Bluehdi 120 S&S BVM6, 30mpg -nál, kevésbé hatékony. Az ellenőrzött Citroen és DS modellek átlagos üzemanyag -fogyasztása 22,77 mpg -vel és 20,87 mpg -rel volt kikapcsolva az állítólagos adatokból.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A valós üzemanyag-fogyasztás-adatok közzétételéről szóló döntés a PSA-csoportban az átláthatóság nagyon fizetés nélküli ígéretét követi. A tavalyi kibocsátás és az üzemanyag -fogyasztás -botrányok után a csoport egyesítette erőit a környezetvédelmi szervezettel a Carry & Environmental -hoz a valós üzemanyag -fogyasztás -tesztek elvégzéséhez.
• Új részletek a „T-töltés” ​​tervről, hogy London sok szennyező autóját elérje
A méréseket a forgalomra nyitott közutakon végezték, 25 km (15,5 mérföld) városi, 39 km (24,23 mérföld) vidéken, 31 km (19,26 mérföld) az autópályákon, az utasok és a poggyász a fedélzeten. Az átlagos üzemanyag -fogyasztás rögzítésére egy hordozható kibocsátási mérési rendszert (PEMS) – azonos azokkal, amelyeket a közelgő valódi vezetési kibocsátási tesztekben fognak használni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *