Uncategorized

A Renault és a Subaru magas pontszáma a legújabb NCAP -tesztekben

Az Euro NCAP legfrissebb ütközési teszt eredményeinek sorozata megjelent, bemutatva néhány modell számára a legfontosabb pontszámokat.
Valószínűleg a legfontosabb új autó, amelyet kiértékeltek, a teljesen új Renault Scenic volt. A francia márka nagyon erős történelemmel rendelkezik a biztonságos autók építésében, és az új modell minden bizonnyal megnyugtatja a családvásárlókat a teljes ötcsillagos besorolással, 82% -os pontszámmal büszkélkedve a gyermekhelyek védelmében és 90% -os pontszámot a felnőtt utas kategóriában.
4

A Subaru Levorg már több mint egy éve működik, de az értékesítési táblázatok alján fekvő státusza azt jelenti, hogy nem volt prioritás az Euro NCAP összeomlásának tesztjének. Most, hogy az NCAP szigorú tesztelési eljárásán keresztül vették át, azonban repülõ színekkel ment keresztül, teljes ötcsillagos besorolást jelentve, 92% -os felnőtt utas pontszámmal és 83% -os gyermek-utas pontszámmal.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• Új Renault Beautiful bemutatott
Mind a gyönyörű, mind a Levorg a „Safety Assist” kategóriába esett, amely különféle aktív biztonsági funkciókat tesztel, mint például a Blind Spot figyelmeztetés és az autonóm fékezés. A Renault Beautiful 59% -os pontszámot tett közzé, míg a Levorg nem sokkal jobban teljesített, mindössze 68% -kal – bár ezek nem voltak elegendőek az autó besorolásainak leminősítéséhez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *