A Renault bemutatja a speciális Megane-t, valamint a gyönyörű korlátozott mintákat

A Renault új, speciális kiadású korlátozott Trim szintet adott hozzá mind a Megane, mind a gyönyörű felálláshoz.
Most megvásárolható, valamint a szeptemberi bemutatótermekben való megjelenés miatt ezek a tervek 500 fontot fizetnek, mint a Dynamique TomTom variációk, amelyeken alapulnak.
Ehhez a Renault kijelenti, hogy az ügyfelek 1000 font értékű extra felszerelést kapnak, beleértve a panorámás napfénytetőt, valamint a további színezett ablakokat.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A hátsó parkolási érzékelők, valamint a fényes fekete elektromosan működtetett, összecsukható ajtó tükrök szintén szabványosnak vannak felszerelve, valamint „korlátozott” kárpitok, jelvények és kick -táblák is vannak.
Az opcionális extrák a 17 hüvelykes „Pragma” ötvözetek típusában kaphatók, 310 fontért, valamint a Renault R-Link infotainment rendszerében, amely 200 fontba kerül mind a gyönyörű, mind a Megane-ban az Egyesült Királysághoz tartozó SAT NAV számára, azonban lehetnek. Frissítve a nyugat -európai térképezést, további 100 fontot.
amely 200 fontba kerül a gyönyörű és 300 font formájában egy Megane számára, a továbbfejlesztett nyugat -európai feltérképezéssel.
Korlátozott specifikációs mintákat kell biztosítani a Hatch -i Megane, a Sport Tourer, valamint a Coupe karosszéria stílusához, valamint az XMOD Crossover mellett a gyönyörű fajtán. Három benzinmotorot kínálnak-a 110 lóerős 1,6 VVT, 115 lóerő 1,2 energiatartalmú TCE, valamint a csak festői 130 lóerő 1,2 Energy TCE-plusz két dízel, a 110 lóerős 1,5 DCI, valamint a 130BHPENERGY 1,6 DCI.
A Megane árai korlátozottak 18 250 fontnál kezdődnek, míg az ekvivalens gyönyörű 19 865 fontnál kezdődik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *