A Seat Leon Cupra a Genfben

a Nurburgringben a leggyorsabb FWD Automobile -ként mutatkozik meg, és továbbra is zuhan, az ülés bejelentette az új 278 lóerős Leon Cupra rekordját a leggyorsabb első kerék -meghajtó gyártógéppel, hogy öleléssel járjon. gyűrű. 7 perc és 58,4 másodperces idővel a Leon Cupra majdnem egész 10 másodperc gyorsabb, mint a Renault Megane RS Trophy, amely korábban a rekordot tartotta.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A kerék mögött Jordi Gene üléses túra bajnok volt, aki átlagosan 96,3 mph-t sikerült elérnie, és a 12,4 mérföldes pálya körül 150,4 mph maximális sebességet ért el. A rekordot beállító Leon Cupra egy produkciós modell volt, amelyet az opcionális Michelin Pilot Sport Cup 2 gumiabroncsokkal felszereltek.
A CUPRA 8 perces körében azt jelzi, hogy gyorsabb időt tett közzé, mint néhány nagy teljesítményű modell, mint például az Aston Martin DBS, a Porsche Cayman S, az Audi R8 V8 és az RS4.
Az új Leon Cupra a legerősebb termelési modell, amelyet a spanyol márkák valaha készítettek. A motorháztető alatt egy 278 lóerős 2,0 literes négyhengeres TSI motor ül, amely a DSG sebességváltóval ikerítve 0-62 mph-t tesz ki 5,7 másodperc alatt. A maximális sebesség elektronikusan 155 mph -ra korlátozódik.
A képeinkben az autóban látható narancssárga szárny tükrök és ötvözetek a CUPRA -nál az év későbbi szakaszában használt személyre szabási színcsomagokban kaphatók. A vásárlók választhatnak narancssárga, fekete -fehér színű csomagok közül.
A Cupra nyilvántartása, mint a leggyorsabb elsőkerék-meghajtó autó a Nurburgring környékén, már veszélyben van, mivel a Honda látnivalói határozottan rögzítik a leggyorsabb FWD koronát az új R. típusú új civil típusú koronával , tehát szorongó várakozás lesz a spanyol sátorra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *