Uncategorized

A Skoda Fabia gyakorlatilag elhagyathatatlanul

Íme a legjobb megjelenésünk az új Skoda Fabia -ról, amelynek címe Skoda standjának címe a Párizsi Autószalonon októberben. Ezekből az új felvételekből egyértelmű, hogy a Fabia elődjének kerek szélű stílusát egy sokkal szögletesebb megjelenés céljából, éles geometriai stílusú vonalakkal díszítve. Kevésbé radikális, mint a Skoda tervezőcsapata, amelyet eredetileg utaltak, a Vision D koncepció tiszta felülete 2011 -től a termelésig tart.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Az egyenes szélű fényszórók egy szélesebb, vékonyabb rácsot tartalmaznak, amely egyértelműen kapcsolódik a Skoda Rapid és az Octavia „családi arcával”. Ezek a témák nyilvánvalóak az autó csomagtartójában is, a háromszög alakú stílusok mindkét oldalán. Az álcázások elrejtik a hátsó lámpákat, amelyek várhatóan követik a nagyobb Octavia négyzet alakú, LED-vezette kialakítását.
Az ismerős megjelenés egy növekedési spurt álcázást jelent: az új Fabia nagyobb, mint a meglehetősen lemezoldalú jelenlegi autó, de alacsonyabb, segítve a kezelést, valamint a megjelenést. Skoda utal arra, hogy az új autó is világosabb lesz, de ez nem a tiszta vágott bőr alatti intelligens új platformnak köszönhető-az új Fabia újrahasznosítja a jelenlegi VW Polo és Audi A1 „PQ” architektúráját Az újabb MQB platform.
A turbófeltöltéssel ellátott 1.2 és 1,4 TSI motoroknak ki kell képezniük a tartomány gerincét, 1,6 TDI dízelolajjal és egy üzemanyag-kortyolgató „GreenLine” utóddal együtt. A Skoda részesülhet az új, 1,0 literes háromhengeres Motor VW-ből is, amelyet a Polo sorozatba vezetett be a legutóbbi arcmaszkjában.
Sajnos a Hot Hatch rajongók számára ez a szögletes új Fabia nem fog egy gyorsabb VRS változatot hozni. A jelenlegi autó átváltása a benzinteljesítményre a dízelgyökerektől és a makacs megtagadása, hogy egy kézi sebességváltót kínáljon, összegyűjtötte a gyenge értékesítést, tehát a várható Skoda arra koncentrál, hogy sokkal több kiegészítő csomagot biztosítson színes díszítéssel és natty kerekekkel, nem pedig egy új Fabia számára, nem pedig egy Out-and Out Performance Variant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *