Uncategorized

“A sport autót nehéz igazolni, de könnyen szerethető”

A sport autó jövője soha nem volt nagyobb veszélyben. Az autógyártóknak egyre nehezebbnek találják őket a felállásukban, mivel a kereslet lelassul, és az egyre inkább megszorító kibocsátási szabályok magasabb költségeket tesznek lehetővé.
Néhányan már eltűntek- például a Peugeot elég egyértelmű, hogy olyan autókra koncentrál, amelyek pénzt keresnek, mielőtt megfontolnák az RCZ helyettesítését, míg az Audi TT valószínűleg inkább keresztezésként újból feltalált, mint egy kimenet Legközelebb.

“A SUV -gyűlölők szintén megköthetik a kezét minden JLR alkalmazott hátulja mögött”

Szerencsére a japánok továbbra is hisznek a sportautóikban; A Toyota szupra (a BMW segítségével) és a GT86 határozott kedvencei, míg a Mazda MX-5 folytatódik.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A Nissan is ismeri a fantasztikus sport autó értékét, és – amint azt a nyolcadik oldalon feltárjuk – egy új Z autó van úton. Tehát mi az ilyen autó értéke, mivel már rámutatott, hogy nehéz pénzt keresni egyből?
Vessen egy pillantást az MX-5-re, egy autóra, amely a Mazda mindent megtesz. Minden olyan autó, amelyet a márka készít, egy kis MX-5 lelke van benne-és annál jobb. Ha nem lenne MX-5, akkor a Mazda csak nem lenne ugyanaz.
Tudjuk, hogy a Porsche több pénzt keres a SUV -jából, mint a sportautókból, de még mindig szeretne egy Porsche SUV -t, ha a cég nem a 911 -et nem teszi meg?
Tehát a Nissan azon döntését, hogy a pénzt el kell költenie, hogy új Z autót hozzon létre a felállásához, üdvözölni kell. Könnyebb döntés lenne, ha nem csinálnánk.
Nehéz lehet igazolni a sport autót az autópályára is, annak ellenére, hogy néhány legújabb modell – amit modern klasszikusként osztályozunk – jó befektetések.
Ez olyasmi, amit én magammal küzdök, és megpróbálom meggyőzni a partneremet a sport autó vásárlásának előnyeiről – egy 1991 -es Lotus Elan. A vele folytatott tárgyalásaim ugyanolyan kemények, mint az igazgatósági szintű tárgyalások, ha új sport autót próbálnak megszerezni a vonalon. kívánj szerencsét!

Nézze meg a legjobb sport autót, amelyet most megvásárolhat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *