Uncategorized

A Sporty New Fiat 500s adagot ad hozzá egy adag kiegészítő stílusú

. A FIAT 500 már az egyik leggyakrabban személyre szabott jármű a piacon, számtalan színkombinációval, matricákkal, valamint a kivágási lehetőségekkel, hogy garantálják a kettőt. Most azonban a vásárlók meghatározhatják a legfrissebb, frissített 500 -at a Stílusos „S” berendezésben, amely speciális festékkel, új ötvözet -kialakítással, valamint rengeteg kiegészítő készletkel bővítheti.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• Fiat 500 TwinAir áttekintés
Ahelyett, hogy az imádnivaló és ennivaló módszert, amelyet számos 500 sofőr kedvelne, az új 500 -as évek teljesen jelentőségű megjelenést nyújt a kisvárosi autó számára, kezdve az Italia Blue vagy az Alpi Green sötét festményével. Még az autó fényes krómjait is lecsökkenték, és a csiszolt fémet egy sötétebb „szatén grafit” felületre dobták az első lökhárító körül, az ajtó fogantyúi, valamint a csomagtérajtó.
5

A finom testkészlet csökkenti az autó álláspontját az úton, és sportosabb megjelenést biztosít. A járművet szintén az 500-as évek Cabrio-ként kínálják, egy mozgó anyag tetőfedő rendszere gyakorlatilag csepp tetejét biztosítja.
A külső sötét megjelenés folytatása a színezett hátsó ablakok, valamint a 15 ”(vagy opcionális 16”) könnyűfém kerekek, fekete díszítéssel.
• A legszebb városi autók
Belül sokkal inkább ugyanaz, mint a fekete ülések, valamint a tetőfedő rendszerek bélése a kontrasztos ajtópanelekkel, valamint a kék, fehér vagy sárga ülés szélével. Opcióként a teljes bőrt sokkal több luxust kínálnak, míg minden jármű sokkal több szatén grafitot kap, amely felvázolja a kötőjelet, valamint a sportok kormányát.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *