A tengerentúli szuperautó-vásárlók Brexit-táskák, amikor fontot cseppek

A Brexit utáni drámai után a deviza elleni font értéke a tengerentúli szuperautó-vásárlók elárasztását eredményezte, a Róma International független luxus autó szakemberei szerint.
A surrey-i kereskedő azt mondta, hogy a tengerentúli vizsgálatok több mint 20 % -kal növekedtek a Brexit szavazása óta. Az éles növekedés akkor következett be, amikor a font januárban 31 éves mélypontra zuhant, vagyis a külföldi vásárlók most többet kapnak pénzükért.
12

Ez a rómaiak leginkább exkluzív állománya – köztük a Porsche 918 Spyder, a McLaren P1 és a Bugatti Veyron – mind a tengerentúlon végződik. Különösen erős a kereslet a balkezes hiperkocsikra, mivel a HÉA-minősítő modelleket az EU-adómentesen lehet eladni.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• A legjobb szuperkocsik 2017
“Az ilyen autók vásárlói általában ravasz gyűjtők vagy befektetők” – mondta Paul Jaconelli, a Romans International tulajdonosa.
12

Az utóbbi években jelentősen megnövekedett a szuperautók, amelyeket Nagy -Britanniába importáltak, de a Brexit óta megfordult. Az európai vásárlók még nagyobb nyereséget tapasztaltak a kiadási erejükben, és egy euró körülbelül 20 % -kal többet vásárolt Nagy -Britanniában, mint egy évvel ezelőtt.
Ez azt jelenti, hogy egy Ferrari Enzo, amely jelenleg a római könyveiben 1,35 millió font, ez 270 000 font megtakarítás az európai vásárlók számára-elég ahhoz, hogy megvásárolhassa a Lamborghini Aventador LP700-4-et.
• A legjobb hiperkocsik 2017
“A kék-chip szuperautókat biztonságos befektetésnek tekintik”-mondta Jaconelli. “Nagy -Britannia 20 % -os kedvezményt kínál számukra – ez ellenállhatatlan ajánlat sok külföldi vásárló számára.”
Szomorú vagy, hogy Nagy -Britannia szuperautóinak és hiperkocsijainak elhagyja az országot? Tudassa velünk az alábbiakban …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *