Uncategorized

A TFL azt állítja, hogy a fehér vonalak eltávolítása az utakból csökkenti a sebességet

A fehér vonalak eltávolítása egyes utak közepéből elősegítheti a járművezetők sebességének minimalizálását – találta a Londoni Transport (TFL) kutatása.
A fővárosban három különálló út felújítását követően a TFL úgy döntött, hogy nem festette át a központi jelöléseket, és az átlagos sebesség jelentős változást talált.
Felfedezte, hogy az északi irányú Seven Sisters Road forgalmi sebessége 2,5 mph -rel 29 mph -ig, a déli oldalon pedig 4,1 mph -tól 28 mph -ig esett vissza.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A változás egyik elmélete, a tanulmány szerint, az, hogy a központi vonalak az autósok bizalmát adják abban, hogy egyetlen autó sem fog behatolni az út „oldalán”. Az eltávolító kutatási igények bizonytalanságot vezetnek be, amely alacsonyabb sebességgel tükröződik.
A tanulmány azt is megjegyezte, hogy az autósok emellett lelassultak, amikor az ellenkező irányba haladnak. Ezt a 2005 -ös kutatás támogatta a „pszichológiai” forgalmi nyugtató intézkedésekről szóló Közlekedési Kutatólaboratórium.
Ennek ellenére a TFL nem távolítja el a központi közúti jelöléseket a fővárosban. Alan Bristow, a közúti Űrkezelés igazgatója elmondta: „Nem tervezzük a jelölések széles körű eltávolítását, de tervezőink most fontolóra veszik ennek megvalósítását, más innovatív forgalmi intézkedések mellett, ahol ez megfelelő lehet.
A Közlekedési Minisztérium sem fogja végrehajtani az intézkedést. “A forgalom megnyugtatásával kapcsolatos döntések a helyi hatóságok számára szólnak, figyelembe véve a helyi forgatókönyveket és az út elrendezését” – mondta a szóvivő.
A tanulmány azt is megállapította, hogy a vonalak újrafestése a karbantartás szempontjából kis pénzügyi haszonnal jár a hatóságok számára.
Gondolod, hogy a járművezetők sebessége csökkenni fog, amikor az útjelzéseket eltávolítják? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, vagy kattintson ide, hogy olvassa el a kórházak figyelmen kívül hagyását a kormány erőfeszítéseit a parkolási díjak megfékezésére …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *