A tiszta elektromos peugeot e-partner kisteherautó már eladó 31 262 font

. Az Electric Peugeot E-partner kisteherautót az Egyesült Királyságban rendelik, a költségek 31 262 fontotól kezdődnek, beleértve a kormány beépülő ajánlatát. Amellett, hogy ez dráganak tűnik, érdemes megjegyezni, hogy az elektromos kisteherautót nem kínálják a cég legolcsóbb vágási szintjén.
A vásárlóknak lehetősége van a Peugeot szakértői prémiumára, valamint a zászlóshajó aszfalt prémium specifikációira. Az előbbi közös eszközök magukban foglalják az első ködlámpákat, a műanyag kerék díszítéssel ellátott acélkerekeket, az elektromosan összecsukható ajtó tükröket, valamint a riasztórendszert.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Hasonlóképpen van sok biztonsági berendezés, beleértve a hátsó automatikus parkolóérzékelőket, a gumiabroncsnyomás -nyomkövető rendszert, a sebességtartó automatát, a sebességkorlátozót, valamint az SOS telefonhívás funkciót, amely baleset esetén azonnal figyelmezteti a sürgősségi szolgáltatást.

A legjobb elektromos autók és teherautók 2022 -es vásárláshoz

Belül az E-partner Expert Premium elektromos ablakokkal, légkondicionálással, egy head-up képernyővel, valamint egy nyolc hüvelykes infotainment rendszerrel rendelkezik az Apple CarPlay-vel, valamint az Android Auto-val. Hasonlóképpen van egy átfogó szárny a válaszfalban, amely lehetővé teszi a termékekhez hasonló 3440 mm-es termékeket a jármű belsejében.
A tartományi toping aszfalt prémium kialakításának ára 33 200 GBP-től kezdődik. További eszközök között szerepel a 16 hüvelykes könnyűfém kerekek, a testszínű lökhárítók, valamint a külső burkolat, az elülső és a hátsó autó parkolóérzékelők, valamint a digitális visszapillantó tükör.
A kabin szintén előnyös a felvonóból, egy 10 hüvelykes digitális műszercsoportból, egy többfunkciós kormánykerékkel, egy továbbfejlesztett infotainment rendszerrel, valós idejű webes forgalom frissítéseivel, a Speed ​​Camera Locatorral és a hangfelismeréssel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *