Uncategorized

A Toyota az autógyártás 40% -kal történő csökkentése érdekében a mikrochiphiány miatt

a Toyota augusztus és szeptember fennmaradó részében jelentős csökkentéseket tett az új autógyártásban, ami nagyjából 40% -os csökkenést jelent a kész autók számában. a cég gyártóságai.
A társaság a „alkatrészhiányt” hibáztatta, amelyet a folyamatban lévő Covid-19 járványok eredményeként a széles körű leállítások miatt okoznak. Úgy gondolják, hogy ez rövidítésű a folyamatban lévő globális mikrochiphiány szempontjából, amely nemcsak az autóipar, hanem az otthoni számítógépek, a mobil eszközök és azon túl is befolyásolta a globális ellátási láncokat.

A használt gépjármű -értékesítés 2021 -ben 11,5% -kal nőtt

A Toyota japán gyárak 14. számú munkanapja a következő hetekben bezáródik. Azok a vásárlók, akik a Toyota és a Lexus márkák alatt nemzetközileg értékesített autót szerezhetnek, érezni fogják a hatást, ideértve azokat a modelleket is, mint például a Gr Yaris, a hagyományos Yaris, a RAV4, a Corolla, a Prius, a C-HR és az All-elektromos Lexus UX300E. Az alacsony volumenű luxusmodellek, például a Lexus LC és a Toyota Century gyártását szeptember hónapjára felfüggesztik.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A világ legnagyobb autógyártója általában körülbelül 900 000 autót fog előállítani a leállítás idején, de ezt a számot 540 000 -re felülvizsgálta, a jelentések szerint.
A Toyota UK szóvivője elmondta az Automobile Express -nek, hogy „a Toyota Motor Europe (TME) Burnaston gyártási műveletei továbbra is a tervek szerint maradnak.” A Derby létesítmény előállítja a jelenlegi Corolla -t.
A cég azonban a franciaországi európai termelési létesítmények (Yaris és Yaris Cross Production Line), a Cseh Köztársaság (Yaris és Aygo), valamint Törökország (Corolla és C-HR) európai termelési létesítményeiben várható.
Szeretne használt autót szerezni? Itt vannak a legjobban használt autók, amelyek most ideálissá válnak …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *