Uncategorized

A Toyota C-HR HY-Power Signals Future Toyota Performance Hybrids

A Toyota nagy teljesítményű hibrid látást tett a C-HR kereszteződésről a C-HR HY-Power nevű frankfurti autókiállításon. Az Auto Reveal egyelőre egy mostantól megérti, hogy hamarosan a termelésbe kerül, valamint a Toyota főcímként történő felhasználása egy új stratégia bevezetésére a hibrid felálláshoz.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A C-HR HY-Power-t a Toyota European Style Studio, a dél-franciaországi székhellyel látta el, és vizuálisan agresszívebb megjelenést mutat a crossover hagyományos verzióihoz képest.
• A 2017 -es frankfurti autókiállítás legújabb legújabb
Ezeket a stíluscsípéseket azonban nem hajtották végre új karosszériával-a C-HR HY-Power minden panelje pontosan megegyezik a gyártó autóval. Ehelyett a színek kifejező felhasználása, a kitöltés és a kivágás vázlata jelölje ki.
A Dart Matt Silver Paint integrálódik fényes fekete díszítéssel, például az első elosztó ajkával, valamint a kerék íves hosszabbítókkal. A sötét króm díszítés az ablakkeretekhez, valamint az autók és a teherautók túrájához 20 hüvelykes könnyűfém kerekeken használható.
A kontrasztos narancssárga kiemelt események az autó felső vége körül tekercselik, egy „gyémántvágás” narancssárga fóliával, amely a tetőt takarja. Hasonló narancssárga és fekete stílus is megismétlődik a kabinban.
7
Az adsclose erről a hirdetésről

A stíluscsípések alatt a Toyota megígéri, hogy a C-HR HY-Power felemelkedett, nagy teljesítményű hibrid hajtóművel büszkélkedhet. Egy Toyota bennfentes azt mondta az Auto Expressnek: “Az autókat és a teherautókat nem igazolják a gyártáshoz, ám ez valószínűleg megtörténik.” Az Auto Reveal megérti, hogy megkapja-e a környezetbarát fényt, a formatervezés a következő évben kerül forgalomba.
És a Toyota felhasználta a C-HR HY-Power bemutatását, hogy új stratégiát fedjön fel hibrid járművei számára. A Toyota Europe menedzserje, Johan Van Zyl elmagyarázta: „A jövőben minden tervnek két hibrid erőátvitelt biztosítunk.
„Az egyik az üzemanyag -hatékonyságra és a gazdaságra összpontosít. A második nagyobb energiát és javított vezetési dinamikát kínál. ” A Toyota ígéretei 2018 elején többet hallunk a nagy teljesítményű hibrid stratégiájáról.
A CH-R óriási sláger volt a Toyota számára, a hibridek hirtelen magas arányt jelentenek az eladások 77 % -ának. Van Zyl arra a következtetésre jutott: „A Hibrid továbbra is a Toyota kulcsfontosságú megkülönböztetője marad, és kibővítjük kínálatunkat több származékos és erőátvitelt is.”

Szeretne látni a Toyota C-HR nagy teljesítményű verzióját? Értsük meg alább …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *