Uncategorized

A Toyota emlékeztetése: A Yaris és a RAV4 az érintett 6,4 m -es autók között

A Toyota meglepően ismerős szó, amelyet látni kell, amikor az autó -visszahívásokról beszélünk – és a márka ismét öt különálló kérdéssel jár, ami 6,4 millió jármű globális visszahívását eredményezi. –
Az Egyesült Királyságban három probléma sújtotta 35 124 autót, ami arra késztette a japán autógyártó, hogy bejelentse a RAV4, Hilux, Yaris és Urban Cruiser modellek biztonsági visszahívásait, amelyeket a hibák befolyásolnak.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Ez követi a februári híreket, miszerint több mint 30 000 Prius modellt hívtak vissza egy szoftverprobléma miatt, és egy nem UK visszahívás 885 000 autóra, légkondicionáló probléma miatt.
A szóban forgó autók hatalmas többsége veszélyben van egy olyan hiba kialakulásának, amely azt eredményezheti, hogy a sofőr légzsákja nem települ össze a baleset esetén.
Ennek oka a légzsák egység spirálkábelének rögzítőjének alakja és helyzete, amely megsérülhet, amikor a kormánykerék forog. A RAV4 és a Hilux összesen 24 785 brit verziója 2004. június és 2010. december között épült a potenciálisan hibás hibával, és a Toyota visszahívja az autókat, hogy javítsák a spirálkövet.
A 2005. január és 2010. augusztusban gyártott 10 339 Yaris és Urban Cruiser modelleknél a Seat Rail Spring probléma merül fel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *