Uncategorized

A Toyota GR Performance márka a Mercedes-AMG

FORSING-hez vezet egy új, világszerte nagy teljesítményű almárka, amelyet a BMW M divíziójának, a Mercedes ‘AMG-nek, valamint az Audi RS kiadásoknak, a biztosítási igénylőknek a riválisa, az üzleti bennszülöttek számára állítják be. –
Csak GR néven ismert – ami azt jelenti, hogy a Gazoo Racing – a Toyota új Performance Divíziója világszerte megjelenik az elkövetkező néhány évben, és sok új Toyotas -on jelenik meg. Ezek közül az első, hogy elérjék az Egyesült Királyságot, az új Yaris GRMN.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• Az új Toyota Supra debütál a Genf 2018 -on
A GR márka három különböző pufferben jelenik meg az új Toyotas -on; Alapvető GR-ként, mint egy sokkal agresszívebb GR-sport, valamint végül, mint a GRMN-t, ahol az MN azt jelenti: „Meisters Nurburgring”.
A Gazoo Racing már régóta a Skunkworks munkája a Toyota -nál, amely a Ház japán piacán a korlátozott kiadású Toyotas oldalán jelenik meg, és képviseli a vállalat belső versenyprojektjeit, különösen a Nurburgring 24 órában. Mostantól azonban világszerte nagy teljesítményű közúti autók és teherautó márka lesz, pontosan ugyanolyan vénában, mint az AMG, valamint a BMW M Divíziója.
A következő autók és teherautók, amelyek az Egyesült Királyságra vonatkoznak, hogy a GR márkanéven működjenek, a vadonatúj Toyota Supra lesz, amelyet ebben az évben Genfben mutatnak be, valamint 2019-ben megjelennek az Egyesült Királyság utakon.
Ezt követően a következő GT86 GR verziói, valamint a tartomány sok más tagja lesz. “Nincs oka annak, hogy a GR márka a jövőben nem használható bármilyen típusú vagy minden Toyotashoz” – mondta egy üzleti bennfentes az Automobile Express -nek. Ha képesek alkalmazni a legmagasabb repülési szintet a Yarisra, akkor bármilyen típusú Toyota-ra alkalmazhatják azt, a jelenlegi gondolkodásmódot.
Hogyan tetszik a Toyota GR lehetőségei a Mercedes-AMG eltakarítására? Tegye állapotát a megjegyzésekben …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *