Uncategorized

A Toyota speciális elektromos autók és teherautók „csomópontjainak” kínálja a BZ4X Sales

számára, hogy a Toyota új sokféleségét kínálja a tiszta elektromos járművek számára, kezdve a BZ4X-rel, a kereskedő „csomópontok” sorozatánál, amelyek specializált specializálódást kínálhatnak. Javaslatok az EV motoros váltásról.
A japán gyártó végleges gyártási specifikációkat bocsátott ki a legelső személyre szabott elektromos autójáról, bár még mindig várja a WLTP fajtájának végleges megerősítését (jelenleg várhatóan körülbelül 280 mérföld). A Toyota kijelenti, hogy az akkumulátort 10 éves használat után, valamint egy millió kilométer (624 000 mérföld) csomagra történő garanciát használja, és a tulajdonos az autókat és a teherautót használja, amelybe a tulajdonos garantálja az autókat és a teherautót. Hivatalos márkakereskedés évente az egészségügyi és wellness -ellenőrzéshez.

Új Toyota BZ4X: Költségek, valamint a márka legelső személyre szabott EV -jének kitett költségek, valamint

A Toyota európai terméke, valamint a reklámfõnök, Andrea Carlucci elmondta nekünk, hogy a BZ csomópontok valószínűleg „üzletben” létesítményekben vannak – valójában a bemutatóterem padlójának odaadó területe – azonban elismerte, hogy nem minden márkakereskedés várható. Kínáljon ezt sokkal speciálisabb szolgáltatást. Hasonlóképpen megismételte, hogy a Lexus nem felel meg pontosan ugyanazt az utat, mint a Genesis, amely a tradicionális bemutatótermek helyett az őrzési szolgáltatást tervezi.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

“A márkakereskedésünk ügyfeleink javaslatának középpontjában marad” – mondta Carlucci. „A csomópontok ennek javításáról szólnak, azok számára, akik ki akarják használni, amit a digitális szolgáltatások kínálhatnak. Vannak, akik öt, hat vagy hétszer akarják látni a márkakereskedést, mielőtt megszereznénk az autót; Mások egyáltalán nem akarják ezt megtenni. Következzünk arra, hogy képesek legyenek kielégíteni mindkét típusú ügyfelet.
“Nem fogjuk kényszeríteni az európai hálózatok csomópontjait, azonban megbeszélések zajlanak, mint a program a regionális ismeretek felhasználásával” – tette hozzá. „A hatalmas városokban, ahol valószínűleg nagyobb a kereslet az EV -k iránt, akkor értelme lehet, hogy minden márkakereskedés BZ csomópont legyen. Ez nem lesz pontosan ugyanaz más területeken; Ezt már megértjük. ”
Függetlenül attól, hogy az ügyfél hol rendeli meg a BZ4X-et, az autó egy all-inclusive lízing opció részeként kínálják, amely karbantartást, biztosítást, összekapcsolt szolgáltatásokat, ház faldobozát, valamint egyetlen kártyát biztosít, amely hozzáférést biztosít több nyilvános töltéshez. Hálózatok.

A BZ4X -et egyetlen 71,4kWh akkumulátor -konfigurációval vezetik be, valamint a Carlucci kijelenti, hogy ez az, hogy az ügyfél az utazást a lehető legbázisabbá tegye. “Úgy gondolom, hogy már láthatja, mit próbálunk elérni” – mondta. „Szeretnénk az ügyfél döntéseit olyan egyszerűvé tenni, amennyire csak tudunk. Lehet, hogy képességünk nem a lehető legnagyobb az osztályban, azonban rendkívül versenyképes tartományt fogunk biztosítani. ”
Kattintson ide közvetlenül a legjobban eladó elektromos autók és teherautók felsorolásához.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *