Uncategorized

A Toyota Yaris Y20 indító kiadás

A Toyota a Yaris Supermini 20 évét ünnepli egy új, Y20 nevű korlátozott kiadás bevezetésével.
A modellt az októberi Párizsi Autószalonon mutatják be, és csak 1 998 -at fognak felépíteni – tisztelegve a márka első Yaris indítását ugyanabban a motoros kiállításon 1998 -ban.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• A legjobb Superminis 2018 -ban eladó
A Toyota Yaris Y20 indító kiadás aranyfestéket kap az eredeti Supermini tükrözéséhez, de hozzáad egy bi-tone sötét szürke tetőt, szürke oldalsó díszléceket, egy szürke elülső rácsot, szürke ajtó tükör burkolatot és szürke ködvilágítást.
4

Az összes Y20-modell sötét színű hátsó adatvédelmi üveg, 16 hüvelykes 10-küllős könnyűfém kerekeket és speciális Y20 külső jelvényt kap.
Belül az Y20 új, ellenőrző mintázatú szövet kárpitozással, sötét szürke témájú középkonzollal, szürke kormánykerék betétekkel és Y20 jelvényekkel rendelkezik a műszerfalon és az első ülés hátulján.
Az 1,998 indító kiadású modelleket követően a Toyota folytatja az Y20 témát egy teljes gyártású autóval. A kapott Yaris Y20 a 2019. évi tartomány részeként fog következni, hasonló bi-tone befejezéssel. Ezüst, fehér vagy fekete színben kapható – mindegyik sötét szürke tetővel.
Nem egyértelmű, hogy mely motor opciók állnak rendelkezésre, és az árakat sem jelentették be. További információk az autó Párizsi Autószalonának debütálása után kerülnek közzétételre.
Szerezd meg a legfrissebb híreket a Párizsi Autószalon előtt …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *