Uncategorized

A Vauxhall ígéri az Ampera-Successor EV-t és az Sub-Adam City Automobile

A Vauxhall-Opry vezérigazgatója megerősítette, hogy a cég a lassú eladási Ampera Electric-kibővítőgép utódját tervezi, és egy új belépő szintű városi autókészletet tervez. körülbelül 7000 fontba kerül. A főnökök korábban azt mondták nekünk, hogy a Viva jelölt lesz.
A hivatalos tweet sorozatában bejelentett Opel Boss, Karl-Thomas Neumann szerint az új modellek „az Opel’s hatalmas termék sértő részét képezik-27 új járművel a 2014-2018-as időkeretben”. Ezen új modellek közül az első – az erősen felülvizsgált Corsa Supermini – 2014. júliusában debütált.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Az elektromos autókon úgy tűnt, hogy a Neumann-t a benzinelektromos Vauxhall/Opel Ampera hiányos eredményei nem veszik figyelembe, amelyet 2015-ben megszüntetnek. Lásd az elektromos mobilitást a holnap mobilitásának fontos részeként, és továbbra is csökkentjük a költségeket és a megfizethetőséget biztosítjuk. ”Jelenleg a legolcsóbb Vauxhall Ampera modell 28 750 fontért kiskereskedelmi levonva.
Még nem világos, hogy a Vauxhall-Oproel ampera utódja tiszta elektromos autó lesz-e, mint például a Nissan Leaf, vagy egy másik tartomány-kibővítő, amelyet egy benzinmotor kiegészít. Neumann csak annyit mondott, hogy azt mondta: “A jelenlegi Ampera generációs futás után bevezetünk egy utódterméket az elektromos jármű szegmensében.”
Eközben az Opel főnöke lemondott a pletykákról, hogy az Opel teljes alacsony költségvetésű tartományt hoz létre a Dacia és a Datsun elleni küzdelemhez. „Az Opel nem lép be az alacsony költségvetésű szegmensbe”-tisztázta Neumann. “Ezt másoknak hagyjuk!”
Neumann azonban megígérte, hogy lesz egy új belépő szintű modell, amint azt az Auto Express egy kizárólagos világban, 2014 júniusában fedezte fel. Az új Viva a GM istálló más részein a következő generációs Chevrolet szikra alapja. A Vauxhall az autót 6995 GBP -től szándékozott, bár az Opel vezérigazgatója megnyugtatta: „[ez] ​​nincs költségvetési autó, hanem egy igazi opel, [minőségi, innovációval és a német mérnöki munkával]!”
Várható, hogy az új Viva megkapja a GM új háromhengeres turbó motorjait, amelyek a 100 g/km-es CO2-kibocsátás és a 70mpg-os hivatalos gazdasági pontszámot szolgálják.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *