A Vauxhall Astra és az Opel Kadett ünnepli a „80. születésnapot”

Nagy -Britannia egyik preferált autóját, a Vauxhall Astra -t ünnepli idén 37. születésnapját. Az Astra nevét azonban elválaszthatatlanul összekapcsolják egy másik autóval, az Opel Kadett -rel, és így a producer ezt ürügyként használja a modellvonal „80. születésnapjának” megünneplésére.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Az Opel Kadett 1936 -ban indult, és alacsony ára valódi riválissá tette a Volkswagen Beetle számára. A Kadett azonban sokkal modernabb volt, mint a bogár-egy monokoque konstrukciót és egy vízhűtéses motort biztosított, eléggé lépett fel a bogár léghűtéses lapos-négyzetétől. A nagyobb Opel -olimpia tervezési útmutatásait, az integrált fényszórókat és a gyorskísérleteket valóban elválasztotta a háborúközi Németországban.
9
Az adsclose erről a hirdetésről

A négyéves gyártási futás után a Kadett eltűnt-és a második világháború teljes lendületével az autógyártás nem volt magas a német napirenden. 1962-ig tartott, mire a Kadett újra megjelent-ezúttal kétajtós szalonként vagy opcionális birtokként. A Kadett két sokkal több generáción ment keresztül 1979 előtt, amikor az Opel Kadett D -t elindították – az első Kadett, amelyet az Egyesült Királyságban Vauxhall Astra -ként adtak el.
• A Ford Fiesta 40 éve
Az Opel és a Vauxhall közötti partnerség kompakt autót hozott létre, amely három vagy ötajtós nyílásként, két vagy négyajtós szalonként vagy ötajtós birtokként kapható.
A Kadett/Astra új indokot emelt a vállalatok számára, debütált az első elsőkerék-meghajtó hajtóműveikkel, és egy új motorválasztékot, amelyek a Nova és a Cavalier hatalmához vezetnek.
9

1991 -ben a Kadett név eltűnt, és Opel felvette az Astra nevét európai piaci autóinak. Az Opel és a Vauxhall szempontjából azonban a Kadett vonal él és jól van a mai Astra-ban. Több mint 24 millió modellt adtak el a Kadett és az Astra életében, így az utak legismertebb autója, különösen az Egyesült Királyságban, ahol az Astra gyakran eltalálja a legkeresettebb listákat.
És ezen autók 11 generációjával az úton vitathatatlanul olyan nagy motoros ikon, mint gyakorlatilag bármi más.
Kapcsolódó videók az Autovia -tól

Vauxhall/ Opel Astra GTE vs Vauxhall/ Opel Astra Sports Tourer CDTI – Car Express

videojáték

Vauxhall/ Opel Astra GTE vs Vauxhall/ Opel Astra Sports Tourer CDTI – Car Express

2013.06.02.

Új Vauxhall Astra áttekintés: Öt módon …

23/02/22

Új 2021 Vauxhall Astra Walkaround: Az autó …

09/09/21

Ford Focus St vs Renaultsport Megane VS …

2012.06.12

A KIA EV9 jövőre jön: Walkaround | …

22.03.

Új 2022 -es Ford Fiesta Első megjelenés: a változások …

24/09/21

Volt már valaha Astra vagy Kadett? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *