A Vauxhall Ellesmere Port Plant szüneteltesse a Brexit Woes

Vauxhall Ellesmere Port gyártóüzemét átmenetileg leállította annak érdekében, hogy minimalizálja a Brexit hatását. A tervezett állásidőt néhány hónappal ezelőtt szervezték meg, azzal a várakozással, hogy a Brexit március 29 -én lép hatályba.
A cég megelőző tervezése azt jelenti, hogy a Vauxhall nem tudja újraindítani a termelést a Cheshire-i helyszínen, az Egyesült Királyság Brexit meghosszabbítása ellenére, mivel már nyaralást adott munkatársainak és bérelt vállalkozóknak, hogy karbantartási munkát végezzenek a leállás alatt.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• A motoripar a „súrlódás nélküli” Brexit számára szólít fel
A Vauxhall ideiglenes leállása a Brexit feletti bizonytalanság által okozott pénzügyi és gyártási zavar legújabb példáját jelzi. A cég inaktív létesítménye csatlakozik a BMW -hez, a Jaguar Land Roverhez és a Honda brit növényeihez, amelyek mindegyike egy pontos Brexit -en is játszott.
Ezen növényi leállások hatása káros hatással lehet mind a négy gyártó pénzügyére. A Brexit feltételeit még nem végezték el, és az Egyesült Királyság továbbra is részt vesz az EU szakszervezetében; Tehát ha a gyárak nyitva maradnának, akkor képesek lennének olyan járműveket építeni, amelyek kihasználnák a tarifamentes piacot.
Körülbelül 1100 Vauxhall alkalmazottat kényszerítettek arra, hogy távozzon az Ellesmere Port -i posztjáról, és a gyár jövője továbbra is bizonytalan, miután Carlos Tavares, a PSA vezérigazgatója (a Vauxhall tulajdonosai) elmondta, hogy a webhelynek javítania kell termelékenységét a túlélés érdekében. A Vauxhall az Astra iránti kereslet miatt több mint 900 alkalmazottat vágott a létesítmény munkaerőjéből az elmúlt két évben.
Teljesen véletlenszerű körülmények között a Vauxhall Luton gyártási helyszíne szintén belépett a tervezett leállási időszakra. A cég jelenleg az új Vivaro Van gyártásának gyárát újratelepíti egy 100 millió font összegű beruházás részeként a létesítménybe, és április 23-án újból megnyílik.
Ön szerint hogyan fog foglalkozni az Egyesült Királyság autóiparával a Brexit -rel? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *