Uncategorized

A Volvo és az Uber, hogy összekapcsolják az erőit a sofőr nélküli taxi létrehozására

, a Volvo bejelentette, hogy közös vállalkozással fog elindulni a világ legnagyobb lovaglás-megosztó társaságával, az Uber-vel, azzal a céllal, hogy elsőként egy teljesen autonóm taxival forgalmazza. –
Mindkét vállalat 300 millió dollárt fektet be a kölcsönös célkitűzés részeként, hogy legyőzze a riválisokat, mint például a Google és a Ford a vezetés nélküli autóversenyen. Ugyanazt a „alapjárművet” fogják használni – a Volvo gyártja -, mindkét vállalat tesztágyaként használja, hogy párhuzamosan dolgozzon a járművezető nélküli rendszereken.
5

A Volvo vezérigazgatója, Håkan Samuelsson elmondta: „A Volvo világvezetője az aktív biztonsági és autonóm meghajtó technológia fejlesztésében, és páratlan biztonsági hitelességgel rendelkezik. Ez a szövetség [az Uberrel] a Volvót az autóipar jelenlegi technológiai forradalmának középpontjába helyezi. ”
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Az autó valószínűleg sok a jelenlegi XC90 SUV -n alapul, amelyet a svéd cég jövőre London körüli sofőr nélküli autós tesztelés tervei tartalmaznak. Az Uber jelenleg teszteli autonóm technológiáját az Egyesült Államokban.
Az Uber vezérigazgatója, Travis Kalanick elmondta: „Évente több mint egymillió ember hal meg autóbalesetben. Ezek olyan tragédiák, amelyeket az önjáró technológia megoldhat, de ezt nem tudjuk egyedül megtenni. Ez az oka annak, hogy olyan fontos a partnerségünk egy olyan nagy készítővel, mint a Volvo. ”
Elutazna egy sofőr nélküli taxival? Hagyjon nekünk egy megjegyzést az alábbiakban …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *