A Volvo elindítja a Concierge alkalmazást az igény szerinti üzemanyag-feltöltéshez, az autómosáshoz és még sok minden máshoz

A Volvo bejelentette egy új concierge szolgáltatás bevezetését a tulajdonosok számára, amely mindennapi házimunkát eredményez, mint például az üzemanyaggal való feltöltés igény szerint, okostelefon aktivált szolgáltatás.
A concierge -szolgáltatás a Volvo On Call Ecosystem integrált részévé válik, de csak egy kísérleti program, az XC90 SUV és az S90 szalon tulajdonosaira korlátozva San Francisco -ban. A pilóta ebben a hónapban később indul, és a Volvo reméli, hogy mintegy 300 tulajdonos kapja a lehetőséget.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• A legjobb SUVS 2016
A tulajdonosok a Concierge okostelefon -alkalmazást használhatják a közeli szolgáltatások, például az üzemanyag -feltöltés, a karbantartás és az autómosók azonosítására.
Érintse meg a szolgáltatást, és egy felhatalmazott technikus megkapja az egyszeri felhasználású digitális kritikus fontosságot az autóhoz és elindítsa az autót, így nem kell találkoznia és átadnia a kulcsokat.
Miután a szervizelés befejeződött, az autó ideális visszaadható a hagyott helyhez, egyenesen hozzád szállítva, vagy valahol máshol parkolhat, és a digitális kritikus zárja az autót, mielőtt lejárna.
Képzelje el, hogy reggel a munkahelyen parkolja autóját, és ha hazamegy, az autóját kiszolgálták, megtisztították és feltöltötték. Ezek azok a szolgáltatások, amelyeket szeretnénk nyújtani ügyfeleinknek ” – írja le Bjorn Annwall, a Volvo fogyasztói tapasztalatának alelnöke.
• A legjobb ügyvezető szalonok eladó
A Concierge alkalmazás követi a cég által végzett kutatást, amely felfedik a Volvo ügyfeleinek 70 % -át, örömmel használnák az okostelefon -alkalmazást az autójuk üzemanyag -feltöltésére, míg 49 % -uk azt szeretné, ha autóikat kérésre egy engedélyezett autós mozgatja.
Hasonló a tavalyi, a karácsonykor elindított Volvo-szolgáltatásokhoz. A Volvo a kereskedőkkel együttműködött, hogy vásárlási szállításokat kínáljon a göteborgi hívás előfizetőknek, ismét egyszeri egyszeri digitális kritikus felhasználásával, hogy megengedje a megbízott személyek számára az ügyfélkocsikhoz való hozzáférést.
Örülne, hogy valaki máshoz hozzáférhet és feltölteni az autóját? Tudassa velünk az alábbiakban …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *