A VW Caravelle 2,0 literes TSI energiát kap, míg a Caddy Goes benzin is

A Volkswagen ipari járművek kiderült, hogy 2016-ban különféle benzinmotorokat hoznak az ipari járművek fajtájába. A Life People Carrier-t, a Volkswagen Caravelle MPV-vel együtt, a benzinmotorok választékával, az 1,2 literes TSI-től a 2,0 literes TSI verziójáig terjednek, amelyet a golf GTI forró nyílásában fedeztek fel.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A Caddy és a Caddy Life három benzinmotorral-egy 1,2 literes 83 lóerővel párosul, egy 5-sebességes kézikönyv-sebességváltóval, egy 1,0 literes turbófeltöltős 101 lóerős motorral, valamint egy 1,4 literes motorral, valamint egy 1,4 literes motorral 123 lóerő, amelynek hatsebességes kézikönyve vagy hét sebességű DSG automata van.
A Caravelle -t egy 2,0 literes motorral kínálják, amely 148 lóerős vagy 201bhp -t készít – pontosan ugyanaz a motor, amelyet a Golf GTI -ben használnak. Az alsó hajtású motor tartalmaz egy hatfokozatú kézikönyvet, míg a felső motort kizárólag egy hét sebességű DSG Auto-val kínálják. Ezeket a motorokat csak a rövid tengelykerekű caravelle SE -en, valamint a Transporter panel furgonján kínálják.
Az új motorok válasz lehet a „dízelgate” botrányra, ahol a VW Designs szoftver alkalmazását felfedezték, hogy mesterségesen csökkenti az NOX -kibocsátást a hivatalos tesztekben. Ennek eredményeként számos leendő vásárlót elrontottak a dízel fogalma, valamint a Volkswagen változatosságának új benzin -kiegészítései alternatívát kínálhatnak. Az ipari járműpiacot a dízelüzemek dominálják, azonban a turbófeltöltős benzinmotorok fejlődése láthatja ezt a váltást.
• Nézze meg az összes információt a Volkswagen -kibocsátás detrakciójáról
Az új motorok 123-137G/km CO2-t bocsátanak ki a CADDY-ban, valamint 206-210G/km a Caravelle-ben. Az üzemanyag-felhasználási fajták 47,1mpg és 53,3 mg között a Caddy-ben, valamint a Caravelle-ben 30,7mpg-31,4mpg.
A benzin caddy fajtája 14 475 GBP -től kezdődik, a HÉA kivételével, míg a benzinkaravanó 30 230 GBP -től érhető el, kivéve a HÉA -t.
Vásárolna egy benzin furgont? Értsük meg az alábbi megjegyzésekben …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *