A VW Golf GTI Wolfsburg Edition bemutatta

A Volkswagen ismét elengedte egy tanulócsoportot a Golf GTI-n a Worthersee hangolási rendezvényen, és ezzel jött létre a 12 fős csapat.
A Wolfsburg Edition néven a tavalyi egyszeri VW Golf Gti Cabrio Ausztria következik, amelyet a német városnak neveznek, ahol az első standard golf negyven évvel ezelőtt dobta el a gyártósor.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Mint a Skoda Citijet koncepcióhoz-amely szintén debütált az éves rendezvényen-a változások elsősorban vizuálisak, bár a Special Edition Golf egy módosított 2,0 literes TSI motorral rendelkezik, amely 375 lóerővel rendelkezik. Van még egy szén levegő doboz és kézzel hegesztett rozsdamentes acél kipufogó rendszer, amely vákuumszelep-vezérlővel rendelkezik, amely szabályozza a motor jegyzetét.
Az „abszolút” piros színben elkészítve, fekete részletekkel, a kézzel festett külső előnyök előnyei az első és a hátsó spoilerekből, az ajtó küszöbökből és a hátsó diffúzorból.
A Volkswagen gyakornokai a fekete oldalcsíkokat is a Wolfsburg látképe kontrasztos körvonalaival készítették, amely szintén megjelenik a belső ajtóbőrön, megerősítve a 40. évforduló ünnepségét. Hasonló emblémák, amelyek felismerik ezt a kapcsolatot, a kormánykerék és az ötvözetek tartalmazzák.
Másutt belül a vörös és a fekete téma folytatódik a két Recaro vödör ülésen és a hátsó padon-amelyet itt további GTI tartán díszítéssel fokoznak-, és ezt a színsémát liberálisan alkalmazzák a kötőjelre, a sebességváltóra, a padlószőnyegekre és a többfunkciós kormánykerékre is. –
A négy nőből és nyolc 18 és 23 év közötti férfiból álló csapat nem korlátozódott a stilisztikai frissítésekre: egy 3D -s nyomtatót használtunk a kiegészítő hangszerek integrálására az infotainment kijelző fölött, míg egy 2170W -os hang van is. Rendszer 11 fedélzeti hangszóróval.
Segít a prémium audio kimenet garantálásában egy monobloc erősítő, integrált LED-es világítással és mélysugárzóval, mindkettő a csomagtartóban található, a PlayStation és a 24 hüvelykes LED TV mellett.
A VW nyilatkozata szerint az ilyen projektek célja, hogy „a legjobb tanulóinak lehetőséget nyújtsanak arra, hogy kibővítsék speciális tudásukat, és megmutassák kreativitásuk és csapatmunka képességeiket”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *