Uncategorized

Admirális a problémára 25 font visszatérítés Az összes autó és teherautó -biztosítási fedezeti díjakra

Az Admirális 25 GBP -os visszatérítést bocsát ki mindenkinek a koronavírus lezárásának eredménye.
Bárki, akinek aktív autója, teherautója vagy teherautója van biztosítási fedezeti kötvénye, az Admiral -nal, amely 2020. április 20 -án kezdődött, 25 fontot kap a biztosított autónként. Az Egyesült Királyságban az Admiral által biztosított 4,4 millió autóval ez azt jelenti, hogy az üzlet 110 millió font összegű lesz.

Vezethetem az autóimat és a teherautóimat a Covid-19 lezárása során?

A koronavírus lezárása eredményeként sokan sokkal kevesebbet használnak autóikat és teherautóikat, mint általában, ami azt jelenti, hogy kevesebb baleset történik, és viszont kevesebb biztosítási fedezetet nyilatkoznak. Az Admiral ennek eredményeként pénzbeli költségmegtakarítást végez, és úgy döntött, hogy néhányat visszaad az ügyfeleknek.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Az ügyfeleknek nem kell a vásárlás során semmilyen típusú intézkedést megtenniük a visszatérítés elérése érdekében – május végére azonnal jóváírják őket. Az admirális a jelentett idő alatt kapcsolatba lép az ügyfelekkel, hogy pontosan megvitassák a visszatérítések kiadását.
A 110 millió font összegű visszatérítési terv egy 190 millió font összegű, az Admiral hajtja végre, a másik 80 millió fontot felhasználva a társaság biztosítási fedezetének árának csökkentésére használják fel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *