Aston Martin V8 Vantage N430 és DB9 szén -dioxid -kiadások a Genf 2014 -hez

Aston Martin két speciális kiadású modell bemutatására készül a jövő hónapban a Genfi Autószalonon, a V8 Vantage N430 -hoz csatlakozik a DB9 Carbon Black, amely szintén szintén. Szénfehérje című filmben kapható. Az új modellek 101 éves Aston Martin -termelést jelölnek, a mechanikai és kozmetikai változásokkal jelölve őket a standard modellek felett.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Mindkét Aston speciális kiadását szénszálas díszítéssel díszítették belülről és kívül. A Vantage N430 kupé vagy Roadster formában elérhető, és új kovácsolt könnyűfém kerekeket, aerodinamikai csípőket, új fekete első rácsot, fényszórók előlapját, kipufogócső -kitöltőit és tiszta hátsó lámpákat tartalmaz. Az N430 az opcionális Club Sports Graphics csomagokkal is elérhető, amelyeket a Radical CC100 Speedster Concept ihlette, amelyet tavaly feltártak.
A bőr alatt az Aston behangolta a standard 4,7 literes V8-at, hogy 430 lóerővel-a V8 Vantage S teljesítményének megfelelõen-a hátsó kerekekhez táplálkozva egy hatsebességes kézi vagy opcionális hétfokozatú Sportshift sebességváltóval táplálkozva. A frissítések részeként egy sport kipufogógáz, felfelé fékezett fékek, hangolt felfüggesztés és egy gyors arányú kormányállvány is felszereltek.
Az exkluzív részletek tartalmazzák a szén-dioxid-plakkokat, az N430 ülés logókat, a fekete magnézium evezéstől való eltolódást és a kontrasztos varrással ellátott bőr kormánykeréket. Az üléseket szénszálból és Kevlarból készítették, elősegítve a 20 kg súlyt, és behúzott Alcantara mintával vágják őket.
Aston Martin DB9 Carbon Editions
A DB9 Karonfekete -fehér kiadások nemcsak könnyű szénszálas kozmetikai csípéseket tartalmaznak, hanem Volante modellekként is kaphatók. Az elegáns GT autókat ugyanaz a 510 lóerő, 6,0 literes V12 hajtja a standard DB9-ben. Az exkluzív funkciók közé tartozik a szénszálas sztrájkok és a fekete ablakok környéke. Időközben a színes akcentusok megegyeznek a féknyerék árnyékával, és a testreszabott szénlapok vannak felszerelve a küszöbökhöz.
A 89 995 GBP -től a Special Edition Vantage 3 915 GBP prémiumot igényel a szokásos V8 Vantage -hez képest. A DB9 Carbon Black and Carbon White ára az Aston 147 brit márkakereskedés bármelyikében alkalmazható. Várjon egy olyan árcímkét, amely meghaladja a szokásos modellért felszámított 133 080 GBP -t.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *