Aston Martin Valkyrie: A specifikációk és a teljes részletek, amikor a produkció megkezdődik

, az Aston Martin Valkyrie teljes termeléssel lépett be az első bejelentett ügyfélautó befejezésével. Az úttörő hiperkocsi öt évvel ezelőtt először ugratott a koncepció formájában, és a korai ügyfelek elvárhatják a kész verziók kézbesítését az elkövetkező hetekben.
A Valkyrie Coupe 150 egységét kézzel készítik az Aston Martin brit székhelyén, Gaydonban, és mindegyiket sokkal több, 2000 emberórát vesz igénybe. Mindegyiket már eladták. Még több 85 Valkyrie-pók és csak 40 pályás Valkyrie AMR profik követnek, amelyek prémiumot adnak a standard kupé 2-3 millió font összegű árcímkéjéhez.

A legjobb hiperkocsik 2022

Mindegyik Valkyrie -t a Silverstone áramkörén – a projekt fejlesztési területén – a kézbesítés előtt megrázza, biztosítva, hogy mindegyik példa ügyfél -kész és pályafutás legyen.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A bejelentésről beszélve, az Aston Martin vezérigazgatója, Tobias Moers elmondta: „Rendkívül boldog pillanat számunkra, hogy befejezzük az első hiperkocsiunkat. Az Aston Martin Valkyrie program mindenkit kiértékelte, aki ezzel foglalkozott vele, de az álom iránti elkötelezettség egy igazán csodálatos autót, egy F1 autót hozott létre az úthoz. A Valkyrie a magasan képzett mérnökök és technikusok nagy csoportjának kitartó elkötelezettségéből született, akik fáradhatatlanul dolgoztak annak érdekében, hogy Valkyrie -t a termelési szakaszba kerüljenek. Biztos vagyok benne, hogy ügyfeleink elégedettek lesznek azzal, amit elértek. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *