Uncategorized

Autós bérleti cégek, amelyek az autósokat túlárazott biztosítási fedezetről szakítják fel, a felesleges mentesség

autók és teherautók bérleti üzletei túlárazott felesleges mentességgel töltik el az autósokat – mutatta a kutatási tanulmány.
A Travelsupermarket kutatási tanulmánya szerint a károk és a lopások felesleges lemondása a károsodás és a lopás esetén akár 90 % -ot is hozzáadhat a teljes bérleti költséghez. Például egy nyolc napos autók és teherautók bérbeadása a Paphos repülési terminálján, az Avis-nél július 27-től 195,16 fontot fizetne, míg a felesleges lemondás további 174,68 fontot fog hozzáadni.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• Üdülési autók és teherautók bérelése: csalások, ötletek, valamint pontosan hogyan lehet megfizethető üzletet kapni
A kutatási tanulmány azt mutatja, hogy néhány felesleges mentesség akár 579 százalékkal sokkal költségesebb, mint amennyire kell. A július 27-től a Barcelona El Prat Flight terminálból származó nyolc napos bérlet felesleges lemondása 189,93 GBP-t fizetne-hétszer sokkal több, mint a 27,96 GBP-es díj az egyenértékű, önálló politika kiszámításáért.
A felesleges mentességek nem kötelezőek, azonban ha nem vesz ki egyet, amikor autót és teherautót bérel, valamint az autót, akkor megsérül vagy ellopja a birtokát, akkor a bérleti társaság felesleges díjat számíthat fel, a legtöbb Valószínűleg valahol 500 font, valamint 2000 font között.
Az autók és a teherautó -bérleti társaságok költséges felesleges lemondásainak egyik módja az, hogy inkább egy önálló vállalkozást vegyenek ki egy szakértői vállalkozásból. Ezek a költségek mindössze 3,49 GBP -tól, valamint általában a károk szélesebb választékát fedik le, például a gumiabroncsok és a szélvédők.
Az Egyesült Királyság turistáinak nyári nyári ünnepi célpontjainak keresésére nézve a Travelsupermarket rájött, hogy a Mallorca Palma Flight Terminalnál a leginkább túl drágább mentességet vett fel a legfontosabb 10 legjobb keresése. –
Ezen túlmenően az Avis -íróasztalok a spanyolországi Alicante Flight Terminalon, valamint a ciprusi Paphos repülési terminálon 529 %, illetve 525 % -ot.
• Az autókölcsönző piac szembesül a csalárd javítási munkákról szóló számlákkal kapcsolatban
Emma Coulthurst, a Travelsupermarket fogyasztói ügyvédje kritizálta az autókat és a teherautó -bérleti üzletet azért, hogy „zsarolható összegek” politikáit adják el a „fogságban tartott közönségnek”, azzal vádolva őket, hogy megpróbálják megakadályozni a gépjárművezetőket, hogy összehasonlítsák a túlzott mentességi költségeket azáltal, hogy nem nyújtanak online költségeket.
Az AVIS költségvetési terv szóvivője, az Egyesült Királyság kijelentette, hogy az ügyfélszolgálat, valamint az átláthatósági díjak „kiemelkedően fontosak” a társaság számára, hozzátéve, hogy az ügyfelek lehetővé teszik a saját beszállítóik felhasználását, és motiváltak a bérleti szerződés bármely típusú díjának kiértékelésére. –

Fizett már valaha egy költséges felesleges lemondásért egy bérleti autót? Mondja el nekünk a megjegyzésekben …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *