Uncategorized

Autótermelők Shun COP26 javaslat

A COP26 elkötelezettsége az autótermelők számára az új, nulla-emissziós autók globális eladásának befejezésére a nagy márkák támogatása érdekében küzd.
A javaslatok teljes részleteit még nem fedték fel, de a feliratkozó termelők várhatóan 2035-ig vagy korábban nem fognak abbahagyni a nulla emissziós autók (bármi egy belső égésű motorral) történő értékesítését.

A cipzárral feltárja a „hordozható” elektromos autó töltőállomást

A terv egy maroknyi márka, köztük a BYD, a Ford, a Jaguar Land Rover, a Mercedes és a Volvo támogatását szerezte, ám más nagyobb markák azt mondták, hogy nem fognak feliratkozni az üzletre.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Ezek közül kettő a Toyota és a Volkswagen. Ez utóbbi úgy véli, hogy az üzlet nem fog működni azoknak az országoknak, amelyekben nincsenek megújuló energiaforrások és az EV -töltési infrastruktúra.
A VW azt állítja, hogy sokkal környezetbarátabb lenne az új benzin- és dízel autók eladása ezekben a régiókban, mivel az új EV -k építésének szén -dioxid -kibocsátása az ügyfelek számára az idő múlásával nem lenne ellensúlyozva.
Az Auto Express megérti, hogy a termelőknek alig kaptak értesítést a javaslatokról, és néhány fő termelő nem látta, hogyan tudnak azonnal elkötelezettséget vállalni, amely minden olyan országra vonatkozik, amelyben autókat árusítanak.
A Volkswagen Group egy nyilatkozatában kijelentette, hogy bár „teljes mértékben elkötelezett” az elektromosítés mellett, ennek üteme „régiónként” különbözik egymástól, az „EV és az infrastruktúra -befektetések bevezetését okozó helyi politikai döntésektől” függően.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *